Home Living Sov sublimt – og spar 5.000 kroner på en Auping Essential seng

Sov sublimt – og spar 5.000 kroner på en Auping Essential seng

by Nicolai Klingenberg

Spar en håndfuld tusindlapper på  en Auping Essential seng

auping essential seng

Der har vi den – omgivelserne må du selv sørge for.

Jeg har ladet mig fortælle, at det kan være en trættende affære af vifte med faner – eller at være tilskuer til selv samme fænomen. Derfor er det væsentligt at få sig en ordentlig nattesøvn – både på dagen og i livet generelt. Det er derfor ganske belejligt, at Auping, som har sponseret denne historie, netop nu har en mægtig kampagne, hvor du kan spare op til 5.000 kroner på en Auping Essential seng…

auping essential seng

Du kan i øvrigt vælge mellem flere farver – og ben

Anledning til den flotte rabat på sovemøblet skal findes i det faktum, at Auping Essential modellerne netop nu har fem års jubilæum på det danske marked. Dermed findes der talrige danskere, der har haft en mægtig god søvn i det sidste halve årti, og jeg er i øvrigt i samme bås. Og seng. Læs bare med her

auping essential seng

Mit natbord

Nå – du får lige et par væsentligt fakta, som du kan gå til ro på. Essential sengen er i sin tid designet af den germanske designduo KÖHLER & Wilms, som udtænkte designet. Det er svævende, lettere blødt med sarte kurver og ganske moderne uden at have en decideret udløbsdato. Du kan læse mere om Essential sengen hos Auping her

auping essential seng

Der må soves længe

auping essential sengLæg dertil, at Auping operer så bæredygtigt som overhovedet muligt, så du kan sove med grøn samvittighed. Men lad os lige få det famøse tilbud på plads. Kampagneperioden går fra den 1. maj til den 30. juni 2018, og du kan spare op til 5.000 danske kroner, såfremt du måtte handle en komplet Auping Essential seng.

auping essential seng

Man bliver lettere søvning

Rent konkret kunne det se således ud: Komplet Auping Essential dobbeltseng med to plan sengebunde samt to Inizio madrasser koster vanligvis 20.995 kroner, men nu slipper du med 15.995 kroner. Rygterne lyder, at det er en særdeles flot pris for en Auping seng…

auping essential seng

Let og luftig – og tysk designet

Er du søvnig og trænger du til en god søvn, så smut forbi Auping butikken på linket her

 

Der er mere boligstof på My-Pleasure.dk her

Og Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.