Home Ure Frederique Constant lancerer ny limiteret kollektion til dit håndled

Frederique Constant lancerer ny limiteret kollektion til dit håndled

by Nicolai Klingenberg

Frederique Constant hylder Healey

Frederique Constant

Så er vi i sving…

Hos Frederique Constant har man for vane at kigge på klassiske biler og disses æstetik. Dernæst tolker man denne ånd og forsøger – ganske vellykket efter min mening – at transformere løjerne over til ure. Nu lancerer firmaet en ny og limiteret kollektion af serien Vintage Rally Healey Chronograph…

Frederique Constant

Skive-kig

Anledning til fokus på biler skal også ses som et flot makkerskab til Frederique Constants sponsorrolle i racerløb, hvor vintagebiler er omdrejningspunktet, og ur-firmaet er også en trofast støttepartner til European Healey Club. Når der er ræs, så er Frederique Constant i øvrigt gerne tidtager på løbene.

Frederique Constant limited

Silver-sag

Og nu til nyhederne…

Det er blevet til tre nye modeller, som alle er limiteret til 2.888 eksemplarer. Du kan vælge mellem to stål modeller – en med grøn skive og grøn rem og en med sølvfarvet urskive og grå rem – samt en guldbelagt stålvariant med navy-farvet urskive med dittofarvet ur-rem.

Frederique Constant

Ren stål…

Alle modellerne har en diameter på 42 millimeter, og samtlige remme er – ganske oplagt – racingremme, så der er flot ventilation til håndleddet, uanset om du kører benhårdt skrivebordsarbejde eller en sporty vintagevogn af en art.

Grøn skive og stål

Du får ydermere glasbagkasse, så du kan holde øje med det mekaniske urværk med automatisk optræk, som leverer den traditionelle tidsvisning (dog med small seconds) samt en simpel chronographfunktion med hertilhørende stor sekundviser. Power-reserven lyder på 46 timer.

Frederique Constant healey

Bagkasse med kig

I øvrigt vil du måske finde det interessant at vide, at Frederique Constant også skaber egne in-house værker – faktisk er det blevet til 24 af slagsen siden 2004. De to stålmodeller koster 2.595 euro, mens den guldbelagte står dig i 2.895 euro – begge modeller koster dermed under 30.000 kroner.

Frederique Constant

Og den gyldne… Alle modeller er som nævnt limiteret

Med i prisen får du desuden en nydelig boks og en model(hyldest)bil i form af en Healey NOJ393.

Frederique Constant

Et af 2.888 eksemplarer…

Der er mange flere ur-historier på My-Pleasure.dk her

Du finder Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk