Home Bobler Kan England lave mousserende vine? Kom til vinsmagning på torsdag – kvit og frit

Kan England lave mousserende vine? Kom til vinsmagning på torsdag – kvit og frit

written by Nicolai Klingenberg 5. juni 2018
Pin It

Kan man lave moussereden vine i England? Det har jeg ladet mig fortælle. Og jeg har faktisk ydermere hørt, at nogle af de franske champagnehuse er begyndt at købe jord i England, da forholdene til mousserende løjer skulle være aldeles glimrende på noget af det britiske territorium. Men det er jo blot rygter, så hvorfor ikke smage selv? Lad os gøre det – og lad os gøre det nu på torsdag!

Rule Britania…

Kort fortalt har Carl Wine til huse i samme bygning, som jeg har kontor, og de har fået fløjet en winemaker ind fra England. Han hedder Dermot Sugrue, er 44 år, og han vil tegne, fortælle, skænke og smage på torsdag i Charlottenlund. Du kan tage toget lige til døren – og hjem igen.

Dermot Sugrue

Det er ham her, der kommer: WInemaker Dermot Sugrue

Du får muligheden for at smage en traditionel druesammensætning, som går på lige dele Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier – præcis som i Champagne. Men kan du smage forskel? Og hvad med prisen? Smager det bedre? Eller anderledes?

Et udvalgt fra huset…

Kom forbi, og bliv klogere!

Smagningen løber af stablen torsdag den 7. juni klokken 16 til klokken “der er ikke mere i glasset”. Adressen er Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund (det er i stationsbygningen), og det er gratis at deltage. Vil du med, sender du blot en e-mail med dig og eventuelle ledsagers navne på nk@my-pleasure.dk

Huset… Eller slottet.

Uanset om du kommer eller ej, skal du være mere end velkommen til at dele opslaget, så andre (også) kan komme med…

vinsmagning

Så er der lagt i bowlen – og på køl…

Følg med på Facebook her

Pin It

You may also like