Home Rejser Kom til BDO Polo Open i august – polosport, champagne og picnic

Kom til BDO Polo Open i august – polosport, champagne og picnic

by Nicolai Klingenberg

En weekend på græs – BDO Polo Open 2018

Er du i markedet for en flot oplevelse, hvor du kan se action til hest? I flotte omgivelser? Og eventuelt med picnic og champagne? Det er blot lidt af, hvad BDO Polo Open omhandler – jeg har talt med Christian Friis-Johansen, som er involveret i projektet. Han gør os klogere – og vi linker til billetter sidst i artiklen.

bdo polo open

Forvent champagne og flot hestesport…

Hvad kan man forvente til eventen?
– Eventen bliver den største poloevent på Skandinavisk grund, og over de tre dage dyster hele 8 hold om BDO trofæet. Holdene kommer så langt væk fra som Singapore og Schweiz. Man kan forvente klassisk polo, der inkluderer action, champagne, god mad og afslappet stemning, hvor hele familien er velkommen. Man kan for eksempel lave tailgate picnic, hvor man så at sige lejer et stykke græs langs banen og laver sin egen lille fest, hvor man så kan invitere venner og familie. Man kan også treate sig med VIP billet, hvor der indgår champagne og lækker mad, samt adgang til spillere og andre “vigtige” personer. 

Christian Friis-Johansen
Foto: Sophia Hviid

Polo er for alle og man kan selv bestemme niveauet.

Hvad nu hvis man selv vil i sadlen…?
– Hvis man selv vil prøve polo, har Copenhagen Polo Club mange tilbud, og det kræver ikke nogen som helst rideerfaring. Hest og udstyr stilles til rådighed ved en polointro, som varer et par timer. Vil man videre, kan man booke polo bootcampen, som løber over fem dage, hvor man kommer yderligere et skridt ind i poloverdenen, og til sidst kan man så melde sig ind i klubben og spille på klubbens heste, eller købe sin egen polohest.

bdo polo open

I stalden.
Foto: Sophia Hviid

Og hvordan er det gået poloen i Danmark siden sidste år?
– Poloen i Danmark har siden sin spæde start for snart 5 år siden været inde i en positiv udvikling. Copenhagen Polo Club har fået flere medlemmer, flere heste og ikke mindst helt ideelle rammer på det flotte gods Lyngebækgård i Nordsjælland. Her råder klubben over to store græsbaner, udendørs arena og stort ridehus, hvor der spilles i vintersæsonen.   

FIND DINE BILLETER HER
Jeg har personligt været til en flot polo-dag, hvor jeg var i sadlen. Det kan anbefales – og du kan læse mere her

Da jeg røg i sadlen for at prøve polo med Copenhagen Polo Club

 

My Pleasure er på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.