Home Ure Kom til ur-lancering hos Bucherer – Vacheron Constantin FIFTYSIX

Kom til ur-lancering hos Bucherer – Vacheron Constantin FIFTYSIX

by Nicolai Klingenberg

Bliv klogere på Vacheron Constantin FIFTYSIX

Bryder du dig godt om ure? Og kunne du tænke dig dig at se – og prøve – et par verdensnyheder fra Vacheron Constatin, så er det mig en fornøjelse at kunne tippe om nedenstående event hos Bucherer i Illum i næste uge…

bucherer illum

Velkommen til Bucherer i Illum – også på onsdag. Hvis du er kvik…

Bucherer har huseret i Illum i omtrent to år, og ur-konglomeratet er ikke alene den største ur- og smykkeforhandler i Skandinavien, men faktisk også den største forhandler af Rolex på verdensplan. På onsdag den 10. oktober inviterer Bucherer til kom-sammen i deres 650 kvadratmeter store butik i Illum i anledning af en Vacheron Constantin udstilling. Det er den nye FIFTYSIX kollektion, der er kommet til landet, og som kan opleves på nært hold og håndled.

vacheron constantin fiftysix

Elegance galore…

Kort fortalt er der tale om en ny kollektion af særdeles elegante dressure. Det nye? Du kan få et par af varianterne i stål, og det betyder, at priserne er kommet ned i forhold til, hvad du tidligere har måtte betale for et Vacheron Constantin dresswatch.

vacheron constantin fiftysix

Kalenderfunktioner, gang-reserve indikator og en tourbillon…

Kollektionen er inspireret af model 6073, som var en flot succes i 1950’erne hos Vacheron Constantin, og i dag – såvel som dengang – kan du forvente slanke urkasser, urmagere på højt niveau, et dressy-look og en generel elegance, der både er til at få øje på og mærke.

Inspirationen fra 50’erne – Vacheron Constantin model 6073. Også med automatisk urværk

Ovenstående postulat kan du selv prøve af på onsdag den 10. oktober fra klokken 17 til 19 hos Bucherer i Illum. Der vil ydermere blive serveret lidt delikat spise og ditto drikke, men du skal være lidt kvik på tasterne og e-mailen, da der opereres efter først-til-mølle-princippet.

Listen forventes dermed at blive fyldt op ganske hurtigt.  Du skal sende en e-mail med dit navn til copenhagen.illum@bucherer.com – husk at skrive “My Pleasure” i emnefeltet. Og du er velkommen til arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på e-mail.

vacheron constantin fiftysix

Anno 2018

Hvis du ikke kender til Bucherer, kan du med rette læse min reportage fra åbningsmåneden lige her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk