Home Ekvipering Zero Waste Pullover – en dansk, klædelig og klimavenlig gevandt

Zero Waste Pullover – en dansk, klædelig og klimavenlig gevandt

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Kerer du dig om klimaet? Alle tiders. Jeg kan fint følge dig – og jeg forsøger selv at minimere et og andet. Hos Son of a Tailor er man i samme både, og derfor har holdet netop lanceret deres “Zero Waste Pullover”.

zero waste pullover

Dagens gevandt er fra danske Son of a Tailor og hedder zero Waste Pullover

Historien kort? Son of a Tailor er de første i verden, som har udviklet en pullover, der både er custom fitted (altså lavet efter dine mål) og som har minimalt spild i alle tilblivelses processerne. Måske ved du, at tøjbranchen kan være ganske hård ved miljøet, men med det her tiltag er vi et skridt på rette vej mod en mere ansvarlig produktion.

son of a tailor pullover

Ren samvittighed på bøjler

Det viser sig, at 40 % af alt materiale, der bliver fremstillet til produktion af tøj, aldrig bliver brugt. Det er for meget. Og det er trist. Men Son of a Tailor har fundet en løsning med Zero Waste Pullover. Hvordan det hænger sammen, kan du se længere nede, hvor jeg linker til essensen.

son of a tailor

40 % er for meget…

 

Men hvordan skal man annoncere en nyhed som denne? Jo, ser du – valget faldt på crowdfunding-portalen, Kickstarter, hvor man satsede på at få interesserede personer til at bidrage med 100.000 kroner. Men kan det overhovedet lade sig gøre? Det kan du tro – og tæt på gange fire: Netop nu er der samlet over 385.000 kroner sammen (!), og der er stadig 30 dage tilbage af kampagnen. Succes? Det skulle jeg mene.

Zero Waste Pullover is live

The Zero Waste Pullover is here https://www.kickstarter.com/projects/jessfleischer/zero-waste-pullover

Slået op af Son of a Tailor i Mandag den 21. oktober 2019

Nuvel. Vil du gøre en flot forskel, så er løsningen – i dette tilfælde – en ny trøje. Den går under navnet Zero Waste Pullover, og den vil klæde dig drønflot. Hvorfor? Fordi den er lavet efter dine egne mål. Sådan er det med det meste hos Son of a Tailor.

soat
Det var straks bedre

Læs mere, bliv klogere, træk i en ny pullover og støt det fine formål hos Kickstarter herSå du i øvrigt, da den danske bagmand fra Son of a Tailor var med i Feel-good stafetten? Læs Jess’ svar her

Pin It

You may also like

1 comment

Anders Jytzler 19. november 2019 - 23:20

Fedt at bæredygtigt tøj begynder at vinde mere indpas!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.