Home Ekvipering Zero Waste Pullover – en dansk, klædelig og klimavenlig gevandt

Zero Waste Pullover – en dansk, klædelig og klimavenlig gevandt

by Nicolai Klingenberg

Kerer du dig om klimaet? Alle tiders. Jeg kan fint følge dig – og jeg forsøger selv at minimere et og andet. Hos Son of a Tailor er man i samme både, og derfor har holdet netop lanceret deres “Zero Waste Pullover”.

zero waste pullover

Dagens gevandt er fra danske Son of a Tailor og hedder zero Waste Pullover

Historien kort? Son of a Tailor er de første i verden, som har udviklet en pullover, der både er custom fitted (altså lavet efter dine mål) og som har minimalt spild i alle tilblivelses processerne. Måske ved du, at tøjbranchen kan være ganske hård ved miljøet, men med det her tiltag er vi et skridt på rette vej mod en mere ansvarlig produktion.

son of a tailor pullover

Ren samvittighed på bøjler

Det viser sig, at 40 % af alt materiale, der bliver fremstillet til produktion af tøj, aldrig bliver brugt. Det er for meget. Og det er trist. Men Son of a Tailor har fundet en løsning med Zero Waste Pullover. Hvordan det hænger sammen, kan du se længere nede, hvor jeg linker til essensen.

son of a tailor

40 % er for meget…

Men hvordan skal man annoncere en nyhed som denne? Jo, ser du – valget faldt på crowdfunding-portalen, Kickstarter, hvor man satsede på at få interesserede personer til at bidrage med 100.000 kroner. Men kan det overhovedet lade sig gøre? Det kan du tro – og tæt på gange fire: Netop nu er der samlet over 385.000 kroner sammen (!), og der er stadig 30 dage tilbage af kampagnen. Succes? Det skulle jeg mene.

https://www.facebook.com/SonOfATailor/videos/2400588763537767/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARANiXTxyluW7KGb0jaqRB_UH2Xkb_W69y5kVG45KVdBI05keuD4S8E6LYkse-jCb6geWIWbZi_l9hcr

Nuvel. Vil du gøre en flot forskel, så er løsningen – i dette tilfælde – en ny trøje. Den går under navnet Zero Waste Pullover, og den vil klæde dig drønflot. Hvorfor? Fordi den er lavet efter dine egne mål. Sådan er det med det meste hos Son of a Tailor.

soat
Det var straks bedre

Læs mere, bliv klogere, træk i en ny pullover og støt det fine formål hos Kickstarter herSå du i øvrigt, da den danske bagmand fra Son of a Tailor var med i Feel-good stafetten? Læs Jess’ svar her

You may also like

1 comment

Anders Jytzler 19. november 2019 - 23:20

Fedt at bæredygtigt tøj begynder at vinde mere indpas!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk