Home Ekvipering Omega solbriller – nu hviler urmærket også på næsen

Omega solbriller – nu hviler urmærket også på næsen

by Nicolai Klingenberg

Jeg må indrømme, at dagens nyhed har fire år på bagen, men jeg havde svedt sagen helt ud. Omega laver nemlig en hel del accessories, hvoriblandt vi finder Omega solbriller. 2020 byder på en række nyheder, som skal hvile på næsen og skærme øjenene mod solens stråler eller blot agere “looking-good-and-cool” element i ansigtet…

Omega solbriller
En blandt mange af de nye Omega solbriller for 2020. Måske endda den pæneste.

Hånden på hjertet, så holder jeg af devisen “Skomager, bliv ved din læst”. Der er ingen grund til at kaste sig over ting, som andre er bedre til at lave, selvom man er et livsstilsbrand. Omega laver dog ikke solbrillerne selv – den del tager den italienske solbrille-fabrikant, Marcolin, sig af. Sådan har det været siden 2016, hvor startskuddet lød.

Omega solbriller
Logo på næsestøtten, “stang” og også i glasset

Jeg er glad for, at det ikke er et colab, som man for eksempel har set mellem urfirmaet Panerai og Ferrari, da den slags ikke helt fungerer for mig. Og da slet ikke, hvis man ikke har en Ferrari. Jovist er begge brands italienske (oprindeligt), men hvis du ikke har råd til en Ferrari, så nøjes med at købe duften, en kasket eller et et stort badehåndklæde. Har du en Ferrari, så køb da endelig uret, men ofte kan en top-til-tå iklædning af samme brands blive vel rigeligt, hvis du spørger mig.

Omega retfærdiggør da også deres 2020-solbrille nyheder med, at en af modellerne er inspireret af deres Speedmaster model. Så er man garderet på den front, men personligt kunne jeg ikke se mig selv komme anstigende med et Speedmaster ur og en Omega Speedmaster solbrille blot fordi de efter producentens udsagn hænger sammen. Uret alene? Gerne. Og en Omega solbrille for sig? Faktisk ja. Men ikke fordi det er Omega, men fordi (nogle) af modellerne syner særdeles klædelige.

Omega solbriller 2020
Guld look… En flot favorit

Samlet set er der netop præsenteret 36 forskellige Omega solbriller, som dækker begge køn og den fluffy mellemting, som går under navnet unisex. Priserne begynder ved omtrent 3.400 kroner, hvilket må siges at være billigere end et ur fra samme producent.

Omega solbriller
Fås også i stål

Der er flere ure på My-Pleasure.dk her

Der er en masse Facebook her

You may also like

2 comments

Frederik 23. januar 2020 - 16:39

Longines har også gået briller i deres katalog ! Virker til at være en trend ? Måske de skulle lade Jaques Marie Mage om det ?

Reply
Nicolai Klingenberg 27. januar 2020 - 11:49

Omega og Longines er jo en del af samme “moderhus”, så det hænger måske sammen på den vis? 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk