Home Ure Longines HydroConquest “Edemame” – velkommen til de grønne

Longines HydroConquest “Edemame” – velkommen til de grønne

by Nicolai Klingenberg

Til april lander der endnu en kulørt laban i  Longines HydroConquest kollektionen. Det er gævt dykkerur, som lover at tåle 300 meter vand, og du vælger selv, om du vil mokke en stållænke eller en gummirem – uret kan nemlig købes med en af de to påspændings…muligheder. Det skal siges, at der både er lavet en “almindelig” udgave, men også en boutique edition, som kun kan handles i Longines’ egne butikker – eller boutiquer om du vil. Sidstnævnte kommer med både gummirem og stållænke…

Longines HydroConquest green
Longines HydroConquest i ny farve – og her i den særlige boutique edition

Prisen vil du sikkert gerne kende, og den lyder på 10.200 kroner. Størrelsen? Der er faktisk to at vælge imellem, og de lyder på henholdsvis 41 og 43 millimeter.

Lad os tage et par levende billeder

Den drejelige lynette/bezel har i øvrigt fået et keramisk indlæg, som gør den ganske resistent overfor ridser, men til gengæld skal du heller ikke sætte snuden op efter en heftig patinering – what you see is what you get (også efter twenty år).

Longines HydroConquest
Du kan komme længere ned – 300 meter siges det.

Urskiverne på de normale udgaver er grønne og matte, mens butik-udgaverne har fået en vertikalt børstet urskive, som giver et mere levende udseende. Det er den nydeligste, hvis du spørger mig, og hos en af konkurrenterne har et par grønne modeller fået øgenavnene Kermit og Hulk – et øgenavn til de grønne Longines HydroConquest? Det kunne være Green Lantern, Basil, Broccoli eller Edemame…

Longines HydroConquest
Bliv vegetar og smid et Edemame på håndleddet

Urværket? Det er mekanisk med automatisk optræk, som er baseret på en ETA-kreation, og så kan uret holde sig kørende i 64 timer, hvis du måtte lægge det fra dig.

Longines HydroConquest
Bagsiden (i øvrigt af boutique udgaven)

Mere? Jeg synes uret er vellykket, og da jeg kiggede nærmere på gummiremmen steg min begejstring for selv samme. Om det også er sådan i virkeligheden, ved jeg dog ikke. Jeg ville ydermere så absolut gå efter modellen med en diameter på 41 millimeter, og så ville jeg nok gøre mig umage og forsøge at opstøve en butik-variant, da jeg synes, at urskiven er den mest attraktive af de to nyheder.

Longines HydroConquest green
Close-up af urskiven på boutique modellen…

Du kan se mere til hele kollektion hos Longines her

Der finde vældig mange artikler om ure på My-Pleasure.dk her

Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk