En uge i øst er overstået, og ferien nærmer sig så småt sin ende. Ren afslapning med undtagelse af lidt indlæg og mailkorrespondance har været med til at oplade batterierne. En tur på båd med fiskestang, er det også blevet til
De gode tun blev medbragt og tilberedt på hotellets restaurant – dog med kedeligt resultat. Tæt på uspiseligt”¦
Stranden ligger et par skridt fra hotellet, hvor bølgebrus og bladren i flere bøger har været en herlig tidsrøver. Det er vist blevet til et par tusinde sider med letlæseligt krimistof.
En middag med fødderne i sandet blev en særdeles varm fornøjelse. Til dato mit absolut stærkeste måltid mad, og jeg vil mene, at jeg kan klare lidt af hvert. Med servietdupning og dryppende øjenbryn kom den velsmagende kylling-chili ret dog ned.
Der må helst ikke gå en uge, uden en prop ryger af en flaske. Den medbragte Laurent-Perrier 2002 fra Kastrup udløste ikke bonuspoint som medpassager, men til gengæld var det ugens (eneste) perlende Champagnehøjdepunkt.
Muslinger hænger ikke på træerne (sjovt nok), men en restaurant diskede op med en særdeles velsmagende portion, som indeholdt tilpas meget hvidløg – ude at stjæle for meget smag.
Et bryllup i den nære familie er lige om hjørnet. To måneder ungefær. Dresscoden står på kjole og hvidt, og jeg lod byens ældste skrædder tage mål. Fitting nummer tre er netop overstået, og det lader stil, at resultatet er lige i skabet, selvom det ikke er der, den nye ekvipering skal hænge en særlig lørdag i maj.
En aftenskylle af den helt store slags blev i øvrigt nydt fra en beværtning, der gav tørre sko og læskende drikke i ventetiden.
Lidt tingel-tangel til håndleddet er det også blevet til. Det er dog langt fra altid, at ferieindkøbte sager fungerer ligeså godt, når man kommer hjem, men jeg tror, der er par vindere i blandt.
Således gik vi ind i forårets allerførste weekend. Herligt. Og din uge? Har den været lige i øjet?