Home PindemadderBobler De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 1

De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 1

by Nicolai Klingenberg

Overvældende mange billeder er tikket ind i konkurrencen om den herlige boks med Rosé Champagne fra Laurent-Perrier. I dette tilfælde er jeg glad for, at jeg ikke er dommer, da der virkelig er mange gode billeder at vælge i mellem.

Bud nummer 1

Læn dig tilbage, og nyd de første, fine billeder. Det tager tid – men det er det hele værd. Du kan i øvrigt se billederne i stor størrelse, hvis du klikker på dem, og i overmorgen kommer de sidste 50 fotos!

Du må endelig dele dagens indlæg via knappen med det relevante navn “Anbefal”, og slutteligt hører jeg gerne, hvilket at de ovenstående fotos, du ser som det bedste?

You may also like

9 comments

Steffen 5. juli 2011 - 09:18

Det er sjovt, at se folks definition af hvad “det gode liv” er.

Reply
Magnus Gotfredsen 5. juli 2011 - 08:38

Lidt for mange champagne billeder efter min mening (har selv sendt et). Der er rigtig gode billeder, men jeg vil vurdere det gode liv på hvad der foregår på billedet og ikke så meget det tekniske, som sidder i skabet på rigtig mange af billederne. Billede nr. 26 er en favorit, at samle puslespil i godt selskab er en luksus som de færreste under sig selv. Ellers nr. 34 for sin enkelthed samt evnen til at gøre mig sulten

Reply
Jacob V 5. juli 2011 - 13:37

No. 47. Måske lidt filosofisk, men uden det gode selskab, er livet ikke godt.

Reply
Anonym 6. juli 2011 - 05:46

Hørt!

Reply
Jonas Bvs 5. juli 2011 - 14:30

Champagne er stærkt repræsenteret… Det jo også fabelagtigt 🙂

Reply
Anonym 6. juli 2011 - 05:45

Enig – det er måske ikke så varieret, men det tyder da på, at opfattelsen af bobler og det gode liv går hånd i hånd.

Reply
PH 5. juli 2011 - 18:33

Hvor er bud nr 42 fra?

Reply
Anonym 6. juli 2011 - 05:45

Jeg mener, det er fra Australien! 🙂

Reply
Dorit 5. juli 2011 - 19:41

NR 24 – sikke en solopgang af have fra sengen

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk