Home Pindemadder YOLO – all in på cappuccino & birkeskage

YOLO – all in på cappuccino & birkeskage

written by Nicolai Klingenberg 24. marts 2016
siemens intro-1
Pin It

Har du været ude i Påsken? Var det vildt? Eller har du været hjemme for at slappe af og tage det med ro? Jeg har hidtil været på sidstnævnte vogn, og selvom helligdagene byder på lidt gæstevisit, en tur ud og et glas vin eller flere, så er der gået det gode hjemmeliv “i den”. I denne historie bliver det kort og kontant. Og lidt sødt.

Hvis du skulle pege på én ting, der altid sætter sig i tænderne, hvad ville det så være? Spinat? Tjek. Men glem for guds skyld ikke birkes – de fine frø fra opiumsvalmuen egner sig storartet til at pynte op til festivitas i gebisset, men når det så er sagt, så egner frøene sig også glimrende til en omgang bagværk.

Dette bagværk egner sig særdeles godt som et sæt, hvor den anden del består af en kop cappuccino, som ret beset har fået et skud espresso oven i hatten. Det skal også tilføjes, at kaffemaskinen netop er blevet afkalket, som displayet beder om.
“Jaså?”.
“Nemlig!”
“Men hvordan i al verden har du fået fingre i en sådan en god kop kaffe?!”
“Det skyldes da samarbejdet med Siemens, som har udlånt mig nedenstående flotte apparat!”

Vi snupper lige et foto som bevis…

Faktisk har jeg lavet en flot unboxing-video for noget tid siden – missede du den film, kan du se den her.

Historien er præsenteret i samarbejde med Siemens og du kan læse meget mere om kaffe-apparaturet hos Siemens her

My Pleasure byder på tandstikker og sødt til kaffen her

 

Pin It

Related Articles