Home Pindemadder En tur på Kysten

En tur på Kysten

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Formalia.

I går, lørdag den 17. april, blev der pustet til ilden på Skovriderkroen endnu en gang. Nye ejere, nye lejere og endnu en på vej (MASH åbner den 1. maj) er måske opskriften på en længerevarende succes.

På Kysten - og på bordene.

Nattelivet er blevet en realitet igen på adressen. Med natbaren Kysten, som ligger i Brasserie Bisous’ lokaler fra omkring midnatstid, er der mulighed for at få en festlig aften, uden at ”man” behøver tage til City. Et efter sigende savnet tilbud til nordsjællændere, som ønsker noget i nærheden af den hjemlige matrikel.

Loft til kip.

Med en nedre aldersgrænse på  30 for mænd og 25 for kvinder er der lagt op til det modne publikum, selvom der sikkert vil være undtagelser – på alderen i hvert fald. Første aften bød under alle omstændigheder på voksne mennesker, højt humør og fulde huse. Så fulde at åbningsaftenen må betegnes som en succes på trods af lidt ventetid på bord og barservice, som til gengæld blev leveret ”herrevenligt” og professionelt.

Hopla.

Bag musikpulten stod Dan Rachlin og Philip Lundsgaard, og den dynamiske duo vil være på pletten så godt som hver lørdag fremover. Musikken er fra dengang og nu, og noget ”man kender” – ikke noget undergrundshalløj. Den slags kan man tage til City efter.

Umtisj umtisj.

På førstesalen er der udgang til stor terrasse med varmelamper, sidde- og rygemulighed, hvor man kan medbringe sine drikkevarer – cocktailkortet har 13 tilbud til en enhedspris af 85 kroner, men øl og Champagne fra Mumm er også at finde på kortet.

Lunt input på Barsserie Bisous terrasse.

Summa summarum? God stemning, stopfyldt med festglade og modne mennesker og en beliggenhed, der ikke fås meget bedre. Læs mere her.

Velekviperet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.