Home Ure Jeg sætter mit vintage Omega på højkant – og du kan vinde det

Jeg sætter mit vintage Omega på højkant – og du kan vinde det

written by Nicolai Klingenberg 2. juni 2010
Pin It

For noget tid siden valgte jeg at smide et af mine elskede ure i puljen for at skabe noget opmærksomhed og endnu mere trafik til min blog. Jeg har med andre ord sat mit vintage Omega på højkant blandt dem, der har tilmeldt sig (og tilmelder sig i løbet af juni) My-Pleasure.dk’s side på Facebook.

Inden kalenderen viser juli, kan mit Omega anno gamle dage blive dit...

Du kan blive velekviperet på dit håndled, og du må meget gerne dele nyheden med dine venner og opfordre dem til at tilmelde sig Facebook siden. Og de er naturligvis også velkomne her. Hvordan du inviterer, kan du læse om her.

Tak for hjælpen, interessen og den stigende trafik.

Pin It

You may also like