Home Ure Jeg sætter mit vintage Omega på højkant – og du kan vinde det

Jeg sætter mit vintage Omega på højkant – og du kan vinde det

by Nicolai Klingenberg

For noget tid siden valgte jeg at smide et af mine elskede ure i puljen for at skabe noget opmærksomhed og endnu mere trafik til min blog. Jeg har med andre ord sat mit vintage Omega på højkant blandt dem, der har tilmeldt sig (og tilmelder sig i løbet af juni) My-Pleasure.dk’s side på Facebook.

Inden kalenderen viser juli, kan mit Omega anno gamle dage blive dit...

Du kan blive velekviperet på dit håndled, og du må meget gerne dele nyheden med dine venner og opfordre dem til at tilmelde sig Facebook siden. Og de er naturligvis også velkomne her. Hvordan du inviterer, kan du læse om her.

Tak for hjælpen, interessen og den stigende trafik.

You may also like

1 comment

Mads Windeballe 2. juni 2010 - 22:08

Det vil jeg glæde mig til 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk