Home PindemadderBobler Champagnepoesi – del II

Champagnepoesi – del II

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Humøret var atter engang højt, poesipennen gled nemt over den gule post-it, og min fnisen steg, da jeg kreerede nedenstående poesisag.

"Don't get ruined - get Ruinart. Slut, brut, finale"

Lidt fakta fra producenten:
Anvendelig som madchampagne – for eksempel til pandestegte kammuslinger og til middage, hvor Champagnen er den eneste vin. I modsætning til ”normalen” inden for Champagne er R de Ruinart kun lavet på Chardonnay (40 procent) og Pinoit Noir (60 procent) – altså ingen Pinot Meunier i denne flaske.

Aroma? Hvid fugt á la pære, men også et strejf af smør, mandel og hvide blomster. Og så skal det lige nævnes, at Ruinart har været en realitet siden 1729.

Pin It

You may also like

1 comment

Champagnepoesi – del II | Madbevægelsen -- danske madblogs 26. august 2010 - 01:22

[…] Visit link: Champagnepoesi – del II […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk