Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del X

Karismatiske mænd – del X

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer ti er Henrik Hammer. Læs herunder, hvad manden, der har en brændende passion for sin egen gin – den prisvindende Geranium Gin – har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Los Galayos i Madrid, Sushi Samba i New York eller enhver anden god restaurant der har en velbeliggende udeservering fordi det er det bedste i verden at sidde udenfor og nyde et godt måltid og en lækker flaske vin, og betragte omgivelserne og menneskerne omkring.

*Mit ur er et Rolex GMT Master og det købte jeg for 20 år siden på en af mine mange ture til Madrid, hvor jeg var med til at starte en virksomhed op. Jeg gav 1/3 af hvad det koster i dag, og selvom det har fået mange tæsk igennem tiden, ser det ud som om det var købt i går. Så udover at uret er smukt og klassisk, har det været god ”value for money”.

*Immateriel luksus i min verden er den ro der opstår når jeg er på forkant med tingene, så jeg får overskud til at nyde at være – alene eller sammen med familie og venner.

*Jeg drømmer om at eje et hus i en lille bugt ud til havet, hvor hele familien kommer hver søndag og spiser, drikker og leger.

Henrik Hammer med sin passion: Geranium Gin.

*En rigtig mand kan altid stå til ansvar for sine handlinger.

*En hver mand bør anskaffe en cocktail shaker.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver min fars opskrift på muslingesuppe med bacon, gorgonzola, basilikum, hvidvin og fløde.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til klassiske gincocktails som Clover Club og Aviation. Men enhver drink har sit moment, ligesom en kold øl i solen eller godt glas vin til maden.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden tyggegummi, smøger, nøgler og dankort.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg tog på ferie, velvidende at der var styr på forretningen, og at min nærmeste familie havde det godt.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.