Home Pindemadder Sneak peak nat på Simons

Sneak peak nat på Simons

written by Nicolai Klingenberg 1. august 2010
Pin It

Er der noget som en god svingom? Det skulle da lige være en fest oven i hatten. Og således blev gårsdagens sene timer brugt. Først en middag og dernæst store forventninger til Simons – Citys nyeste sted, der samler op på Simon Frank og Simon Lennets erfaringer og gøremål udi fest gennem de sidste par år. Herunder et par mellemgode snapshots fra det lille kamera.

Skål.

Erfaringerne er nu pakket ind i en ny klub, der skal blive den førende i Norden. Store ambitioner? Muligvis, men det tegner godt. Feel good fra dansegulv til de øvre plateauer. En drilsk A/C fik mig dog til at transpirere heftigt, men en fri bar fik væskebalancen på plads.

Dansegulv, ben og tjuhej.

Rent konkret har projektet været under vejs i over et år – udenforstående parter har forsøgt at mokke pinde i hjulet på de to, men det er lykkedes dem at komme i mål. Se selv:

Simons Teaser // Opening Party from Sabronx on Vimeo.

Jeg fornemmer fint, at Simons bliver ”det nye” – her er dømt balladefri zone, rart klientel og et miks mellem høj og lav. Sådan som det skal være. I hvert fald i min verden.  Forvent desuden lidt dunkel belysning og professionelle DJ’s fra tid til anden samt en række månedlige særarrangementer med kendis pladevendere fra det store udland.

Andreas fra No41 skyder til egen blog. DJ spiller musik.

Det spillede – du ved den der fornemmelse af, når det hele bare er rart – smil, lirede toner, glade folk og latter. Og så lige et par positive ”nå, det er dig, der har den der My Pleasure blog”. Herligt.

Red spot på SL.

En tredje Simon.

Skal du prøve det? Der er officiel åbning på lørdag (altså den 7. august). Du kan forsøge dig med at signe up – glem argumenterne om, at du er rig og lover at bruge X antal kroner. Lur mere her.

Bemærk det løftede glas i baggrunden.

Spottet i spottet.

Tak for en drøngod aften både før under og efter.

Sådan lidt Black Amex agtigt.

Pin It

You may also like