Home Rejser Marbella Club – dag 2

Marbella Club – dag 2

written by Nicolai Klingenberg 25. september 2010
Pin It

Vågner veludhvilet op med en følelse af, at ”stedet” har passet på mig over natten. Måske et par genstande har gjort sit til en lang, tung søvn, men disse gewesener har intet at gøre med vejret: Sol fra en skyfri himmel. Og medio tyve grader vil jeg tro. Tid til morgenmad”¦

Brunch. Med fætter flink look.

Vi starter nærmest, hvor vi slap: Overdådig brunch med Champagne, frisk laks, omeletstation, røræg, frugt, juice og mere til. Herlighederne indtages udendørs med kig til sol, pool – and a whole lot of very cool watches. Drømmeuret sidder på et håndled ved bordet ved siden af – Patek Philippe Nautilus ref. 5980. Mums. Kvinden ved hans side bærer selv samme firma Aquanaut med ædelsten. Et Rolex i ren guld glider forbi, mens et enormt Richard Mille pryder et cirka 50 år gammelt libertiner håndled, der akkompagneres af et væsentligt yngre kvindeligt sidestykke i tårnhøje Christian Louboutin’er med blodrøde såler.

Der var den - lånt fra Pateks hjemmeside.

Et par værelser passeres på vej til stranden.

Lettere beruset af livet og omgivelserne går turen til stranden, hvor Marbella Club har egen beach club. Om molen også er privat, skal jeg ikke kunne sige, men vi indtager et par solstole, spotter en yacht, svømmer en tur og tager en lur.

Møgfræk og heftig yacht med tre jetski på slæb. Man skulle nødig kede sig.

En levemand af kaliber fra Amerika hilser pænt, sætter fut i et drøn af en cigar og taler flittigt med de nærliggende: ”The Michelin guide you say? That must be European, because we don’t have that in the States”, lyder det. Han insisterer dog på at byde hans samtalevenner på en drink senere – og vil tilsyneladende ikke tage ”no for an answer”.

Beach Club'en.

Molen - med liggeplads alleryderst.

Frokosten kommer snigende – en gentagelse af gårsdagens, der blot understreger selv samme høje niveau. Ingen fejl – masser af succes. Friskgrillede skaldyr kommer til bordet, som i dag er placeret udendørs under skyfri himmel, og stemningen er høj – et par noter uden for citat giver anledning til store grin, mens en brud tager opstilling på den foranligggende sti, der fører til Marbella by til den ene side og Puerto Banus til den anden side. Stien er eneste skel mellem Marbella Club og stranden. Og der kører ingen biler.

Det er under de hvide parasoller, der spises frokost. Med kig til pool. Og hav.

Det bedste fra havet til frokost og til maven.

Vi skilles for et par timer, hvorpå en sms tikker ind. Vi skal tage en skål inden cocktailpartyet. Det skal man ikke sige nej til.

Således skal den serveres.

En træg barbering sætter ind, og jeg forstod en lille hentydning fra aftenen før – mænd skal ikke have skægstubbe. Og kvinder skal gerne (læs: kun) gå i kjole, når der er dømt fest. Således bliver det. Vi bestiller let roomservice i form af to kopper kaffe og to glas friskpresset juice – serveret på hvid dug.

Ready, set, cocktailparty - uden skæg.

Med udsigt til vandet og solen, nyder vi bobler og afventer en taxa. Med favnen fuld af roser, gaver til værtsparret og højt humør drager vi af sted. Festen er sat til at vare to timer. Den varer væsentligt længere. Jeg genkender gårsdagens Mercedes SLS AMG foran indgangen til huset, og ejeren falder jeg i snak med. Han rækker mig nøglen og tilbyder en prøvetur, men boblerne taler sit eget sprog. Ellers ærgerligt.

Voila - predrinks med perlende islæt.

Efter deadline går turen tilbage til Marbella Club. Med vedhæng. Festen fortsætter til halv tre, hvor der grines, lyttes til livemusik, og jeg falder i snak med TV-fænomenet Bruce Forsyth, der har sin kone med til stedet. En tidligere Miss World vistnok. Snakken går om de britiske medier, golf (but of course) og fænomenet humor. Tak for i aften.

Pergola i måneskin.

Du ved, du er på Marbella Club når”¦
– roomservice med to gange kaffe og juice koster det samme som en frokost i København. Omtrent i hvert fald.
– du får en ren tallerken efter du har tømt den første til frokost.
– du kan sidde under en stjerneklarhimmel midt om natten og blæse på, at der muligvis ligger et diskotek i nærheden, som trækker fulde huse.

Pin It

You may also like