Home PindemadderBobler Der er party i P-huset

Der er party i P-huset

by Nicolai Klingenberg

Den Mad Men inspirerede aften er rykket grundet nogle praktiske omstændigheder – men det betyder ikke, at P-Huset ligger øde hen. Hermed lidt information om et overordentligt stort gilde, som du kan komme med til. Ganske gratis.

Bogstavelig talt under jorden...

Lidt praktiske udfordringer gjorde, at Mad Men arrangementet er rykket, men stadig en realitet. Nærmere information følger, men som et plaster på såret, har jeg snuset mig frem til et andet arrangement, der måske kunne være noget for dig.

Den 6. november samles en stor flok M/K’er til et garageparty af den store slags. Hvis du kan lide namedropping udi hotte DJ’s, vil du ganske givet klappe i hænderne, når du hører, at Rune RK, Sami Kid, Patrick Pereira og Lou Van er blandt de pladevendende indslag. Forvent desuden flade priser i baren og fest til den lyse morgen (selvom vi er i den mørke tid).

Det meste står lige her...

Det begynder klokken 22, og det er gratis at komme med. Du skal blot tilmelde dig på Axels hjemmeside, som du finder her.

Tak for opmærksomheden – og måske på gensyn”¦

You may also like

3 comments

Dimitri Hardorff 29. oktober 2010 - 10:47

Tak for heads-up. Det kan være vi ses 🙂

Reply
Oliver Kierulf Lassen 29. oktober 2010 - 13:37

Puha..
Det ser ud til at man skal ud og vise flaget:)

Reply
Oliver Kierulf Lassen 1. november 2010 - 15:28

Hvis det har interesse for nogen har jeg fået en del personlige invitationer stukket i hånden af arrangørene..

Så hvis nogen herinde fra kunne tænke sig sådan en må de lige give mig et praj!

God mandag og fortsat uge til alle!

Håber at se jer lørdag!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk