Home Bobler Der er party i P-huset

Der er party i P-huset

written by Nicolai Klingenberg 29. oktober 2010
Pin It

Den Mad Men inspirerede aften er rykket grundet nogle praktiske omstændigheder – men det betyder ikke, at P-Huset ligger øde hen. Hermed lidt information om et overordentligt stort gilde, som du kan komme med til. Ganske gratis.

Bogstavelig talt under jorden...

Lidt praktiske udfordringer gjorde, at Mad Men arrangementet er rykket, men stadig en realitet. Nærmere information følger, men som et plaster på såret, har jeg snuset mig frem til et andet arrangement, der måske kunne være noget for dig.

Den 6. november samles en stor flok M/K’er til et garageparty af den store slags. Hvis du kan lide namedropping udi hotte DJ’s, vil du ganske givet klappe i hænderne, når du hører, at Rune RK, Sami Kid, Patrick Pereira og Lou Van er blandt de pladevendende indslag. Forvent desuden flade priser i baren og fest til den lyse morgen (selvom vi er i den mørke tid).

Det meste står lige her...

Det begynder klokken 22, og det er gratis at komme med. Du skal blot tilmelde dig på Axels hjemmeside, som du finder her.

Tak for opmærksomheden – og måske på gensyn”¦

Pin It

You may also like