Home Pindemadder MAD MEN AFTENEN ER RYKKET TIL 2011

MAD MEN AFTENEN ER RYKKET TIL 2011

by Nicolai Klingenberg

Grundet lidt vanskeligheder på det praktiske plan, er Mad Men aftenen, der skulle være afholdt den 11.11.2010 rykket til 2011, som tidligere nævnt. Vi arbejder kvikt og stædigt på at et mindst lige så godt arrangement på plads…

Vil du være sikker på en plads, eller skulle du have spørgsmål,
kan du sende en mail til nk@my-pleasure.dk

På festligt gensyn!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk