Home Grej & grooming My bag is packed – I’m ready to leave

My bag is packed – I’m ready to leave

written by Nicolai Klingenberg 21. november 2010
Pin It

En ferie er lige om hjørnet. Sol, varme og tjuhej hvor det går. Den obligatoriske håndbagage er fundet frem – men hvad skal der pakkes i? En ny frækkert af en taske selvsagt!

Hvabehar - sådan ser tasken ud. De er desuden skulderrem til, og nederst til højre kan man montere avisen. Loving it! Og så kan den låses.

Mænd og tasker er et ømt område, og jeg har gennem tiderne fået samlet mig en større samling. Lige fra den billige neopren, til den ”trashy” armybag fra New York som aldrig blev taget i brug. Men når alt kommer til alt, bør enhver mand have en taske til sine sager, når turen går til møde eller til udlandet.

Det er, hvad tasken pt. rummer - men der er plads til mere. Meget mere.

Sagen her er fra Giorgio Fedon, og kræver selvsagt mod på en kulørt tilværelse udi ”tasker”. Med hang til gule bukser, grønne blazere og kulørte strømper i almindelighed var den i min verden en vinder. Den fås dog også i sort.

Den kan også ligge ned - og så kan du se de fine fødder på tasken.

Og hvad sker der så med i håndbagagen? Følgende i øverste række fra venstre mod højre: Lidt let lekture om Champagne, et pas i Cartier etui, som blev udleveret til en urmesse for snart to år siden, en pung fra Louis Vui, et par no-name solbriller i 70’er look, en Moleskine notesblok, 20 x ét stykke tobak i matchende farve til tasken (en tilfældighed dog), den trofaste Montblanc pen, en iPhone med patina (læs: flækket glas), et nye Euroman, en MacBook Pro og seneste nummer af A Perfect Guide.

Lidt teenage agtig opstilling, men det nu meget godt ud, synes jeg.

Har du mod på italienske læderfrækkert som denne– eller i en anden farve? Så skal du bare lure hos Audere.dk eller på det direkte link, du finder her.

Vi ses!

Pin It

You may also like