Home Pindemadder Samsø – nu med knaldtilbud i forårssolen

Samsø – nu med knaldtilbud i forårssolen

by Nicolai Klingenberg

Verdens noget nær rareste personale fra Strandlyst på Samsø gav et ring den anden dag. Der er godt i vente på øen – og også til dig. Foråret har meldt sin ankomst, det spirer i bed og i busk, og jeg fornemmer, at køkkenet er så tæt på 2011-klar, som man kan være.

Et værelse med udsigt - og hygge ad libitum.

Forestil dig lige et vindpust. Det er ikke koldt. Nærmere lunt. Og så titter solen frem. Du skutter dig ikke længere, men nyder solen. Luften er frisk, og der strømmer en skøn duft ud af køkkenvinduet, hvor Strandlysts gryde-og-potte-geni rumsterer rundt. Og så er der roen. Den må ikke glemmes. Sådan er Strandlyst.

Så er der serveret!

Har du ikke haft glæden af Strandlyst, så synes jeg, du skal lure forbi deres tilbud, som du finder her. Og hvis du stadig ikke er overbevist, kan du tage et tilbageblik på mit seneste ophold lige her.

God tur, hvis du falder for løjerne – priser og yderligere info finder du på Strandvejen12.dk

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.