Home Bobler De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 1

De indkomne fotos fra Champagnekonkurrencen – del 1

written by Nicolai Klingenberg 5. juli 2011
Pin It

Overvældende mange billeder er tikket ind i konkurrencen om den herlige boks med Rosé Champagne fra Laurent-Perrier. I dette tilfælde er jeg glad for, at jeg ikke er dommer, da der virkelig er mange gode billeder at vælge i mellem.

Bud nummer 1

Læn dig tilbage, og nyd de første, fine billeder. Det tager tid – men det er det hele værd. Du kan i øvrigt se billederne i stor størrelse, hvis du klikker på dem, og i overmorgen kommer de sidste 50 fotos!

Du må endelig dele dagens indlæg via knappen med det relevante navn “Anbefal”, og slutteligt hører jeg gerne, hvilket at de ovenstående fotos, du ser som det bedste?

Pin It

You may also like