Home Tryksager My-Pleasure inviterer til bogreception

My-Pleasure inviterer til bogreception

written by Nicolai Klingenberg 4. oktober 2011
Pin It

Urbogen er lige om hjørnet, og det skal fejres med et get-to-gether. Datoen er på plads, stedet lige så samt lidt godt til ganen. Læs med – og del endelig invitationen. Alle er velkomne – men først til mølle”¦

Det er den, det hele handler om. Og du kan blive blandt de første, der får fingre i bogen.

Torsdag den 3. november skal du sætte et kryds i kalenderen, hvis du vil være blandt de første, der får fingre i min bog ”100 SPOTTEDE URE – og tanker om tiden”. For at gøre det hele mindre nicheorienteret, kombinerer jeg bogudgivelsen med et godt tilbud på habit/jakke eller bukser, som du selv designer hos Axel i København.

Arrangementet koster 150 kroner – inklusiv bogen, som efterfølgende vil blive solgt for… mere end 150 kroner. Derudover er der drinks – med venlig hilsen fra og (tak til) Braadstad Cognac, men også 10 % rabat til dig, der vælger at blive målt op til et personligt jakkesæt. Når du det ikke en opmåling på selve aftenen, får du et rabatbevis med dig.

Der er begrænset plads, og vi har lagt os under først-til-mølle princippet – heldigvis kan du bestille og betale for din plads allerede nu på linket her, hvor du også kan læse mere om Personal Tailoring.

Hvor:
Hos Axel på Gammel Mønt 1 i København
Hvornår:
Den 3. november klokken 18 til 20
Hvad:
Bogudgivelse, Braadstad tonic samt 10 % rabat på dit eget personligt sammensatte jakkesæt. Og naturligvis en god samling mænd, der holder af det gode liv.

Det bliver med garanti hyggeligt, og jeg glæder mig til forhåbentlig at hilse på dig – du skal i øvrigt være velkommen til at tage en ven med, og du kan nemt købe flere billetter på ovenstående link.

Jeg vil i øvrigt være meget taknemmelig, hvis du vil dele dette indlæg via mail, fax eller Facebook – bliver aftenen en succes, laver vi nemlig et lignende arrangement i Århus. Ud af busken, få en hyggelig aften og mød andre gæve gutter med hang til det gode liv, ure og ekvipering. Vel mødt!

Skål.

Pin It

You may also like