Home PindemadderBobler Champagnepoesi – del X – Laurent-Perrier Ultra Brut

Champagnepoesi – del X – Laurent-Perrier Ultra Brut

by Nicolai Klingenberg

Der var med stor spænding, da flasken i dagens indlæg blev åbnet. Flasken blev åbnet for en uge siden, og jeg var spændt, eftersom flasken ikke skulle være sådan lige til at opdrive i landet, men også fordi, at Ultra Brut ikke er den type Champagne, jeg som oftest nyder. Forvent et par bevingede ord om smagen, men også et poetisk indslag med rim og feel-good.

En ensom flaske - den blev åbnet en time senere til en middag...

Når der står Ultra Brut på en flaske, vil det sige, at der ikke er tilsat sukker, som man vanligvis gør, når man fremstiller Champagne. Sukkerindholdet varierer fra hus til hus, men når der er tale om en sukkerfri Champagne, kan den gå under betegnelser såsom brut zéro, brut natural eller Ultra Brut.

Jeg havde forventet et glas med syrlig karakter og med mere bid i, og det fik jeg også – men ikke på det niveau, jeg havde forventet. Skuffet? En anelse. Måske der er nogen, der kan hjælpe med et bedre bud? Eller føre mere info til indlægget.

Ordene.

Jeg ønsker dig en fortrinlig lørdag og weekend. Grundet en fødselar i husstanden vil der med garanti bliver skålet fra tidlig eftermiddag til sen aften. Eller nat.

Og et etiketskud - hvis du er til den slags.

Postscriptum: Næsen bød på citrus og lidt æblenoter, hvilket ikke kom bag på mig.

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk