Home PindemadderBobler Vær blandt landets første til at smage Dom Pérignon 2003 på Kong Hans

Vær blandt landets første til at smage Dom Pérignon 2003 på Kong Hans

by Nicolai Klingenberg

Er du glad for årgangschampagne og herlig spise, så er dagens indlæg sikkert lige noget for dig. Du kan nemlig blive blandt de første i Kongeriget, der kan smage  Dom Pérignon 2003 i forbindelse med en kulinarisk aften på Kong Hans, hvor Richard Juhlin også vil være til stede og guide gæsterne gennem aftenen.

Således ser den ud - og den ligner sig selv. Dog med undtagelse af årstallet. 2003 er året - og du kan være blandt de første, der smager den på dansk jord.

Det hele foregår onsdag den 8. februar klokken 19.00 hos restaurant Kong Hans Kælder i Vingaardsstræde 6 i København. Der vil blive kreeret en luksuriøs middag, som serveres i selskab med Dom Pérignon. Den førnævnte Dom Pérignon Vintage 2003 er netop blevet frigivet og er på vej til Danmark.

Der er nu hyggeligt hos Kong Hans - og de par gange jeg har spist der, har det været sublimt.

Således vil onsdag den 8. februar være første gang, du kan smage 2003’eren i Danmark. Det skal nævnes, at der er tale om et lukket arrangement med få pladser,

Prisen for arrangementet er 1.495 kr, og du kan tilmelde dig på kontakt@konghans.dk senest den 1. februar.

Sæt dig tilbage, smag, lyt og nyd...

Dom Pérignon forbeholder sig retten til at aflyse, hvis der er for få tilmeldinger

Jeg har tidligere haft fornøjelse af at smage Dom Pérignon 2002 – den oplevelse kan du læse her.

2002'eren blev præsenteret for undetegnede i et galleri...

Du skal da heller ikke snyde for en smagning af to varianter fra 1996, som du kan læse her.

Fra en tidligere smagning på Kong Hans...

Vil du virkelig gerne med, så hjælper det med garanti, hvis du anbefaler dagens skrivelse via den dertilhørende Facebook-knap. Tak for hjælpen.

 

You may also like

2 comments

Lasse 21. januar 2012 - 19:46

Selv om jeg ikke kan, håber jeg at der kommer en fortælling om menuen og vinene…

Lasse

Reply
Anonym 22. januar 2012 - 03:20

Jeg skal gøre mit bedste, Lasse. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk