Home Pindemadder My-Pleasure inviterer 150 mænd til middag – kvit og frit

My-Pleasure inviterer 150 mænd til middag – kvit og frit

written by Nicolai Klingenberg 15. maj 2012
Pin It

Når nu man har verdens bedste læsere, tænkte jeg, at det måtte være på tide med et tak. Du er hermed inviteret til “Hurra, det er sommer, vi skal grille, ønske god ferie og skåle på et og andet”. Er du en voksen mand, er du inviteret, og du må medbringe et par ligesindede.

Skal du med? Send en mail på nk@my-pleasure.dk med dit navn samt navnene på dem, du måtte tage med. Foto: Alesya Gulevich; http://alesyagulevich.blogspot.com/

Sæt et stort fedt kryds i kalenderen lørdag den 2. juni, hvor My-Pleasure inviterer til middag. Der vil være “live grill”, DJ, rigeligt at spise, gode gutter, halv pris i baren og mulighed for at lægge vejen forbi dansebaren Simons efterfølgende.

Hvor og hvornår:
Lørdag den 2. juni klokken 19.00 til 23.00 i Simons’ Gårdhave (indgang via Nyhavn 11). Forvent kulørte lamper, DJ, velduftende grillpølser, sommerstemning, gode mænd og det gode liv ad libitum.

Men hvad skal vi spise?
– Mini burgers ” Umami ” med to slags relish
– Grillet kylling bryst med citron timian
– Pasta salat med grøntsager efter sæson og herlig pesto
– Broccoli salat med solsikkekerner – bacon – rosiner vendt i sød creme.
– Grove fritter fra ovn – små marineret kartofler med karrycreme.
– Udvalg af brød fra eget bageri

Der skulle også være sørget for velkomstdrinks til dem med særlig påklædning... Foto: Alesya Gulevich; http://alesyagulevich.blogspot.com/

Påklædningsguide
Der ønskes en nydelig fremtoning. Og du den må gerne være lidt skæv. Træk i et jakkesæt med slips eller butterfly, eller en smoking og sorte shorts. Der er gratis velkomstdrinks til alle med laksko eller butterfly. Lakskoens montering hører sig normalt til efter solnedgang, men vi har gjort en undtagelse.

Koster det virkelig ikke…
Nej, arrangementet er gratis, men til gengæld må du selv købe dine drikkevarer. Til halv pris.

Der er blevet arrangeret middage før - denne gang er det dog udendørs, men stadig med mulighed for eftergilde. Foto: Alesya Gulevich; http://alesyagulevich.blogspot.com/

Arj, men det er da lige noget for mig – og jeg vil bare så gerne med!
Så send en mail med dit navn samt navnet på de par gutter, du vil have med. Adressen er nk@my-pleasure.dk – tilmeldingen er naturligvis bindende. Tålmodighed er i øvrigt en dyd – du får bekræftet dine pladser så hurtigt som muligt.

Lad os få fulde huse på kort tid – anbefal skrivelsen på Facebook via den smarte like-knap.

Pin It

You may also like