Home Pindemadder Vind herligt Linje Aquavit gear til din julefrokost

Vind herligt Linje Aquavit gear til din julefrokost

by Nicolai Klingenberg

Jeg har skrevet en del om Linie Aquavit – blandt andet firmaet sidste år lancerede deres juleaquavit – og da tiden snart er inde til 2012 juleaquavitten, er det tid til et indlæg mere. Ikke om de ædle dråber, men om en konkurrence, hvor du kan finde en heftig mængde gear til din julefrokost – enten hjemme eller i firmaet…

Tilsæt godt selskab og en højtid! Det er nemlig konkurrencetid.

Lad os begynde med præmierne – der er 12 flasker Linie Aquavit på højkant, men der skal være noget at skåle i – og til. Derfor stikker vinderen også af med 24 originale Linie Aquavit glas, og som glimrende og traditionel julefrokost-spise får du 60 glas sild fra Glyngøre.

Jeg antager, at du spiser frokost dagligt, og konkurrencen er ganske simpel – du skal blot snuppe et foto af “noget frokostrelateret” – det kan være alt fra kokken i kantinen, en madkasse til en lun ret eller en rugbrødsmad. Det er Glyngøre og Linie Aquavit, der kårer vinderen, straks efter konkurrencen slutter den 31. oktober.

Der er sild på menuen – og Linie Aquavit. Og glas til “Linjen”

Held og lykke!

Du deltager i konkurrencen lige her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk