Home Rejser Skidome Denmark – Kongeriget får verdens største skicenter

Skidome Denmark – Kongeriget får verdens største skicenter

written by Nicolai Klingenberg 26. november 2012
Pin It

Man skulle næste tro, det er løgn – Danmark har udsigt til lidt af et kunstigt skimekka. Jeg selv er ingen mester på ski, men har prøvet kræfter med brædderne et par gange. Med nogenlunde succes. Dagens indlæg byder ikke bare på en imponerende nyhed, men også en konkurrencen, hvor du kan vinde en fornem SOS skijakke. Men først et kig på arkitekturen…

Nå, men inden jeg kloger mig for meget om det fornemme projekt, kan du se en formen film, der er produceret i anledning af projektet. Læn dig tilbage – og tryk på trekanten.

 

Ambitionerne og visionerne fejler tilsyneladende ikke noget, og om det famøse tiltag vil skabe et dansk svar på Ingemar Stenmark, må tiden vise. Til gengæld loves det, at vi får verdens største “dome” med Skidome Denmark, der også kan bruges mere rekreativt, når vi har sommer i landet.

 

Skijakken du kan vinde ser således ud. Vil du være med i konkurrencen skal du “bare” smide en kommentar, hvor du fortæller kort om, hvor du foretrækker at tage på skiferie – og hvorfor.

Vil du vinde jakken? Der vil blive trukket lod blandt alle, der enten kommenterer og begrunder deres foretrukne skiferiested eller smider et ski-relateret foto op i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter søndag den 2. december. Held og lykke!

 

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med Skidomedenmark.dk, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Pin It

You may also like