Home Pindemadder Thomas Helmig live på Tisvilde Bistro Hellerup

Thomas Helmig live på Tisvilde Bistro Hellerup

by Nicolai Klingenberg

Glad for intimkoncerter? Jaså. Så synes jeg, du skal læse videre, eventuelt booke plads til næste arrangement og tage en bid mad med. Konceptet hedder Torsdags-øveren, finder sted hver anden torsdag – sådan cirka – og stedet er Tisvilde Bistro Hellerup.

Propfuld stue

Propfuld stue

Omend det er noget tid siden, så var jeg på pletten, da der skulle synges med, klirres med bestikket, skåles og fotograferes – stemningen steg stille og roligt, efterhånden som live tonerne bleve slået an, og der blev budt velkommen.

Et moment

Et moment

Første seance var jam-jam med The Anotnelli Orchestra, som mig bekendt er det faste input i Torsdags-øveren, og hver gang festen løber af stablen, vil der være en gæsteoptrædende til at peppe det hele lidt op. Til åbningsaftenen var første input fra Søs Fenger.

The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra

Det er mugligt, det har haglet på dit tagvindue, men der var Sne på min rude, da Søs gik på.

Det er mugligt, det har haglet på dit tagvindue, men der var Sne på min rude, da Søs gik på.

Vi bliver i legendernes tid, eftersom den næste, der bød på velkendte toner, var Thomas Helmig. Et medsyngende publikum sang flittigt med, men det kan du selv opleve i videoen herunder. Take it away Thomas Helmig live…

Næste gang, det går løs, er torsdag den 24. januar, hvor du kan komme til koncert med The Antonelli Orchestra inkl. tre retters menu for 495 kroner. Er du mere til selve koncertoplevelsen, kan du du deltage for 250 kroner.

Tak for fornem aften og ditto optræden

Tak for fornem aften og ditto optræden

Book dit bord her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.