Home Pindemadder e-takeaway.dk – nu med mad og rose til døren på Valentine's Day

e-takeaway.dk – nu med mad og rose til døren på Valentine's Day

by Nicolai Klingenberg

I morgen – torsdag den 14. februar – vil kalenderen i nogle tilfælde indikere, at det er en romantisk dag. Nuvel – det kan betyde chokolade i hjerteformede æsker, balloner og bamser, hvis det går helt galt. Du kan også bare vælge en “light” version med mad til døren – og din date. E-takeaway kunne være et bud med mindre du eller din medspisende har allergi overfor langstilkede, røde roser…

Tilsæt en levering til døren. Og en langstilket rød rose - således forsøger e-takeaway at slå et  sig i morgen

Tilsæt en levering til døren. Og en langstilket rød rose – således forsøger e-takeaway sig i morgen. Burgeren her er i øvrigt fra Haché.

Det er ganske simpelt faktisk. Alle leverancer af mad, der bestiller i morgen på hjemmesiden, og som leveres af e-takeaway bilerne kommer med en langstilket, rød rose. Og det er sådan set underordnet, om din madbestilling lyder på goumetburgere fra Haché eller Halifax, snacks fra Meyers Deli eller thai fra den nye NamNam, smørrebrød fra Aamanns – eller en af de runde med kødpynt fra det lokale pizzeria. Maden bestiller du på hjemmesiden www.e-takeaway.dk eller via sidens app, der fås til både Android og iPhone.

Halløj med romantik. Lige til døren...

Halløj med romantik. Lige til døren… Manden hedder i øvrigt Jesper Brok-Jørgensen og er salgsansvarlig i biksen.

Det skal nævnes, at der “kun” er 100 af de famøse roser i spil, og du kan bestille fra klokken 10 til 21.30 på  e-takeAway.dk her <–

Er det lidt corny at bestille en nummer 34 med ekstra ost og en langstilket rose? Muligvis – men det er nemt. Og så kan der sættes tid af til noget andet end madlavning…

 

 

.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk