Home PindemadderBobler Sommerkonkurrence – vind en flaske Tanqueray No. TEN gin

Sommerkonkurrence – vind en flaske Tanqueray No. TEN gin

by Nicolai Klingenberg

Det skulle ikke undre mig, at du over sommeren har fået oplevet et og andet fra dine ferie. Disse oplevelser har du sikkert også fået dokumenteret ved hjælp af dit kamera, og netop et af dine fotos kan blive vinderfotoet i dagens konkurrence, hvor der er smidt en flaske Tanqueray No. Ten gin i præmiepuljen. Du får et af mine skud som inspiration – og som en start.

Sol, strand, sand og vand. Og lidt skyer.

Sol, strand, sand og vand. Og lidt skyer.

Du skal vide, at det er særdeles nemt at deltage. Du sender et, to eller tre fotos til nk@my-pleasure.dk, og du skriver venligst Sommerkonkurrence i emnefeltet. Om det er en flot udsigt, en solnedgang, en sommerret eller noget hud på en strand, du byder ind med, er helt op til dig. Dommerpanelet består af en – måske flere – repræsentanter fra Tanqueray i Danmark.

Et sommerskud fra det københavnske

Et sommerskud fra det københavnske

Konkurrencen løber til og med søndag den 3. august. Jeg venter i spænding på indkomne fotos.

Skagen-skud

Skagen-skud

I øvrigt skal du vide, at gin’en kommer i en forholdsvis nydesignet flaske, som har relation til coktail-æraen i 1920’erne. Indholdet – altså gin’en – har i øvrigt vundet flotte priser og smager særdeles udmærket i en Tanqueray No. TEN Martini, som du får opskriften på her:

Ingredienser:
50 ml Tanqueray No. TEN
2-4 skvæt vermouth

Præmien

Præmien

Fremgangsmåde:
Rør ingredienserne sammen og strain væsken ned i et afkølet martiniglas. Pynt med skallen fra en citron eller alternativt en oliven. Simpelt og nemt.

Send dine fotos allerede nu og op til tre eksemplarer til nk@my-pleasure.dk – og skriv Sommerkonkurrence i emnefeltet.

Skål med på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk