Home PindemadderBobler 4,5 liter Grant's Whisky i spil – hæv glasset og skyd løs

4,5 liter Grant's Whisky i spil – hæv glasset og skyd løs

by Nicolai Klingenberg

Du husker sikkert den herlige film, som Grant’s har lanceret i forbindelse med deres seneste kampagne, der går på at sige tak til en eller flere, der har hjulpet dig. Sidste skrivelse for nu og om kampagnen giver dig mulighed for at skåle stort med uhyggelig mange venner. Der er med andre ord 4,5 liter Grant’s Whisky i spil…

Her er min mor, far og en lille en. Dog ikke mig. Men du kan vinde en stor en i dag.

Her er min mor, far og en lille en. Dog ikke mig. Men du kan vinde en stor en i dag.

Er det nemt at være med? Det kan du tro. I hvert fald hvis du formår at bruge Instagram. Det eneste, du skal gøre, er at uploade et foto, hvor du skåler med en eller flere venner, kollegaer eller familiemedlemmer. Du ved – smid selfie-tendensen ud til højre for en stund og forsøg dig i stedet med et “us’ie”.

Eksempler på skud

Eksempler på skud

Hæv glasset, fat telefonen, skyd et gruppeskud i takkesigelsens tegn og smid det på Instagram. Du “tagger” blot med #IOUtoastCPH.

Jeg er ingenlunden dommer i konkurrencen, men jeg kan fortælle dig, at konkurrencen løber i omtrent en uge. Dermed har du rig mulighed for at skyde løs til fredagsbaren, lørdagens fest eller søndagsmiddagen med familien. Måske endda alle tre, hvis du er en af dem, der skal noget. Hele tiden. Tagger du? Så kan det jo være, vi ses derinde på “Insta”.

Nu er det din tur...

Nu er det din tur…

Skal jeg begynde? Alle tiders. Introfotoet er en hilsen til min mor og far. Den ligger også på Instagram nu. Du får desuden et foto af den store laban herunder. Held og lykke!

Præmien på fire og en halv liter

Præmien på fire og en halv liter

Du finder My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk