Home Tech BeoPlay A2 – blæret, bærbar bluetooth

BeoPlay A2 – blæret, bærbar bluetooth

by Nicolai Klingenberg

En højtaler du kan tage med dig overalt. Er det nyt? Nej. Men er BeoPlay A2 et særdeles lækkert bud på en løsning? Ja. Da jeg fik mulighed for at se nærmere på den, var det første, jeg forestillede mig at tage højtaleren med på en cykel på vej til gøremål i København. Måske under bedre klimaforhold og på en cykel med kasse foran styret, men det er mindre detaljer. Få et par skud af den herlige lydlaban i dagens indlæg.

Mine damer og herrer: BeoPlay A2

Mine damer og herrer: BeoPlay A2

Faktisk er BeoPlay A2 den første Bluetooth højtaler fra B&O Play. Dermed er man – nogle vil måske sige omsider – kommet ind på et felt, der længe har været liv og omsætning i. Designet er genkendeligt og med B&O relationer, og det skal nok tiltale gamle fans, såvel som nye, der måske ikke har den store lyst til at erhverve sig den helt store løsning fra første dag. I og med at enheden er bærbar, vil du ganske givet have regnet ud, at sagen er batteridrevet, og jeg afslører allerede nu, at en fuldt opladet enhed giver 24 timers spilledtid.

Lad den bare hænge og spille. I 24 timer.

Lad den bare hænge og spille. I 24 timer.

Jeg har tidlige skrevet et og andet om B&O’s evne til at formidle god lyd. Den gode lyd lever i aller bedste velgående i BeoPlay A2, og man har sågar udviklet – og navngivet – et nyt koncept, som går under navnet True360. Kort fortalt betyder det, at lyden spredes 360 grader, og selvom højtaleren er flad, så spreder den lyden i rummet og ud til alle, uanset hvor disse mennesker måtte befinde sig i forhold til spilledåsen.

Lyd til nærområdet - i 365 grader.

Lyd til nærområdet – i 365 grader.

Man lover ligedeles, at apparatet er det bedste i sin klasse, når det kommer til batterilevetiden. Lidt mere teknik? Gerne. I skrivelsen lyder det, at der er tale om “en tokanalshøjtaler, som med to kanaler på hver side bruger B&O PLAYs nye “Power Response Enhancement”-teknologi. Den er udstyret med en ekstra diskant, hvilket giver en endnu bedre spredning af de høje frekvenser ud i rummet”. Jeg synes nu bare, at den spiller godt, og jeg blev imponeret over bassen, som fint følger med og buldrer løs på et niveau, der overraskede i forhold til størrelsen.

Og på entre-bordet

Og på entre-bordet

BeoPlay A2 er i øvrigt dansk med dansk på, for bag designet står dansken Cecilie Manz. Hun kan også et og andet med møbeldesign, og nogle af disse kreationer er at finde i Fritz Hansens repetoire. I B&O regi blev hun hyret til at skabe et fladt design, som endte med at blive en kombination af to polymerskaller med en aluminiumskerne. Netop aluminium har i øvrigt alle dage (eller mange dage) været en vigtig ingrediens hos Bang & Olufsen.

Er du deltajeorienteret og lettere krukket, skal du vide, at du kan udskifte den medfølgende læderrem. Jeg har et andet Bang & Olufsen apparat i hjemmet, og det kan en sjælden gang have lidt vanskeligt ved at spilles sammen med Apple produkter via wifi, men BeoPlay A2 parres uhyggeligt nemt via Bluetooth. Jeg vil mene, at du hører musik via Bluetooth og din afspiller i løbet af ti sekunder. Det er rart. Og nemt.

Faktisk findes højtaleren også i andre farver, men denne er den flotteste. Trust me.

Faktisk findes højtaleren også i andre farver, men denne er den flotteste. Trust me.

Skulle apparatet være noget for dig, skal du vide, at højtaleren koster 2.500 kroner (åh undskyld; 2.499 kroner), og du læse mere om BeoPlay A2 her

 

Forbind din Bluetooth enhed med My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk