Home Tech 5 minutter med et HTC RE kamera på styret i København

5 minutter med et HTC RE kamera på styret i København

by Nicolai Klingenberg

Må jeg have lov at invitere dig med på en fem minutter lang (eller kort) cykeltur i selskab med noget musik? Tak for det. Egentlig er der ikke noget højtideligt eller særligt ved turen. Faktisk er der tale om en tilfældig morgen med en gammel Jaguar, lidt byggearbejde og køkørsel. Til gengæld har jeg dokumenteret turen med det nye HTC Re kamera, som jeg fik til udlån…

Himlen over København

Himlen over København

Det er muligt, at det bliver lidt lommefilosofisk, men turen her er blot en blandt mange. Og jeg er en blandt mindst lige så mange, der dagligt tager netop denne tur. Vi passerer de samme bygninger og kryds, men alligevel er hver evig eneste tur speciel. Årstiderne skifter, tankerne flyver, og vi gør holdt undervejs, når det den røde lampe lyser.

Og noget bredformat

Og noget bredformat

Når du trykker på play herunder, skal du vide, at jeg har fjernet farverne fra filmen. Vanligvis skyder apparatet i farver, men en sådan version, har du til gode. Det var alligevel overskyet og gråvejr, men i stedet fik jeg slasket en herlig lydbid sammen til filmen. Titlen er “Birthday Cake” og er kreeret af Jahzzar. Videoen? Den får du her.

Vel fremme ved Kongens Nytorv. Fem minutter og et par sekunder tog det. Dernæst gik turen til skrivebordet, hvor jeg fik bikset sagen her sammen. Om lidt går turen hjem. Og om nogle timer sidder du nok og ser denne skrivelse. Tak for opmærksomheden.

Og vel fremme ved Kongens Nytorv. Petter & Bertelsen sidder i øvrigt i et vindue, men det er anden saga

Og vel fremme ved Kongens Nytorv. Petter & Bertelsen sidder i øvrigt i et vindue, men det er anden saga

Skulle du i øvrigt være nysgerrig på, hvordan kameraet ser ud, så får du et skud af det her.

Det er sagen til venstre, der har skudt dagens strimmel

Det er sagen til venstre, der har skudt dagens strimmel

Spænd hjelmen, og kør over til My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk