Home Pindemadder Få 20 % i læserrabat hos Bar’sushi

Få 20 % i læserrabat hos Bar’sushi

by Nicolai Klingenberg

Kender du det der med, at du pludselig ikke rigtig har lyst til at lave mad? Til gengæld gider du heller ikke junk? Nuvel. Kender du så det der med, at du har lyst til sushi? Alle tiders. Måneden ud – det være sig januar 2015 – kan du hente frisklavet sushi hos Bar’sushi i Odense, Kolding, Svendborg og Frederiksberg. En god deal? Ja. Fordi du fortjener at spise godt.

Dyt, hvis du er glad for læserrabat

Dyt, hvis du er glad for læserrabat

Der er to menuer i spil – og begge menuer er tænkt til to personer. Den ene hedder Venner og koster vanligvis 360 kroner. Den kan blive din for 260 kroner. Den anden? Den hedder Parløb og koster vanligvis 375 kroner. Den bliver din for 300 kroner.

Menuen "Venner"

Menuen “Venner”

Venner består af:
Tempurarejer 4 stk med spicysauce
Hosomaki 8 stk spicy reje
Uramaki 4 stk san diego, 4 stk california
Uramaki deluxe 4 stk crunchy tuna, 4 stk canadian
Futomaki 4 stk tokyo deluxe

 

Menuen "Parløb"

Menuen “Parløb”

Parløb består af:
Edamame bønner
Uramaki 4 stk california
Deluxe uramaki 4 stk sumo, 4 stk canadian, 4 stk osaka
Hosomaki 8 stk avocado, 8 stk limelaks forårsløg
Rice paper rolls 6 stk reje

Og så er det nemt. Du siger blot “My-Pleasure” i den butik, du handler os – bestiller du online, skal du blot skrive “My Pleasure” i kommentarfeltet, når du afgiver ordren på http://takeaway.barsushi.dk/#/ (bemærk at vi reservere det fulde beløb online og trækker først det rabatterede beløb ved afhentning)

 

Hvor kan man hente sagerne? Lige her. 

Odense, Læssøegade 1, 5000 Odense C, 66 13 63 00, odense@barsushi.dk
*
Svendborg, Tinghusgade 24, 5700 Svendborg, 82 82 57 00, svendborg@barsushi.dk
*
Kolding, Låsbybanke 1-3, 6000 Kolding, 55 55 60 00, kolding@barsushi.dk
*
Frederiksberg, Falkoner Allé 82-84, 2000 Frederiksberg, 82 82 20 00, frederiksberg@barsushi.dk

Tilbuddet gælder som skrevet resten af januar, i alle Bar’sushi butikkerne (Odense, Kolding, Svendborg og Frederiksberg) og ikke kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Er du luddoven, kan du også bestille levering til 25 kroner – Frederiksberg er dog først med fra den 15. januar. Levering læser du mere om på hjemmesiden.

Del endelig indlægget, så flere munde kan mættes.

Følg My Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk