Home Pindemadder Luksuriøse æg på The Union Kitchen

Luksuriøse æg på The Union Kitchen

by Nicolai Klingenberg

Jeg har kontor lige om hjørnet. Altså fra The Union Kitchen. Jeg kommer der ugentligt, og jeg har for vane at slå mig ned i vinduespartiet. Med ryggen mod gaden, men med plads til at brede sig. Og spise et og andet. Sidst? Der var det en omgang æg med herligt tilbehør. Plus det løse. Og lidt for kostelige…

Atmosfærefyldte omgivelser - og indfanget i et halvtomt moment. Det er en sjældenhed.

Atmosfærefyldte omgivelser – og indfanget i et halvtomt moment. Det er en sjældenhed.

Der er aldrig tomt på Union Kitchen. Og folk kommer gerne i forskellige ryk ind – aftenerne skulle være alle tiders, men når mørket falder på, har jeg ringet af på kontoret, og er dermed taget hjem. Men der hersker en særlig stemning – musikken er behagelig, man kan passe sig selv, men betjeningen er god og personalet opmærksomt. For eksempel blev jeg fristet af nyheden om et forholdsvis nyt tiltag på morgen/frokostkortet.

Udsigten fra min plads

Udsigten fra min plads

Union Kitchen eggs benedict – home glazed ham, poached egg & spinach with truffle oil served on a homemade brioche biscuit with hollandaise sauce & pomegranate seeds. Det lød for godt til at springe over, så jeg bestilte og toppede op med en omgang avocado på siden. Det er en flot anretning. Og det smager aldeles glimrende. Portionen er måske ikke så imponerende, men min tidligere anke mod skinke er nu bragt til skamme. Retten smager fantastisk.

Måltidet

Måltidet

Jeg betaler gerne, hvad sådan en sag nu koster, og jeg har intet at udsætte på smagen, råvarerne eller betjeningen. Det skal dog nævnes, at jeg fik selskab af to gutter, og de skulle blot have lidt vand. Den slags koster også – og sådan skal det være. Men at to flasker postevand (det er jeg vældig sikker på, der var tale om) skal koste 70 kroner, begriber jeg simpelthen ikke. Det må gerne koste “noget”, men jeg ville personligt have svært ved at servere vand til sådanne priser. Jeg er ikke restauratør. Og jeg bliver det heller ikke, men jeg må tilstå, at vand-oplevelsen tager noget af glæden ved et besøg. Jeg kommer dog igen. Men ikke for at købe to flasker vand. Så hellere end kaffe. Eller en juce.

Skinny-frappo-moccacino-with-whipped-cream-and-organic-cinnamon. I løgnerland.

Skinny-frappo-moccacino-with-whipped-cream-and-organic-cinnamon. I løgnerland. Det er bare filterkaffe med mælk. 

Indrømmet. Jeg brugte sugerøret.

Orangejuice. Friskpresset.

Hæld vand ud af ørene på My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.