Home Tech Ses vi på lørdag til SAMSUNG GALAXY S6 EDGE event?

Ses vi på lørdag til SAMSUNG GALAXY S6 EDGE event?

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det går ingenlunde stille for sig, når der lanceres et nyt elektronisk apparat, der kan bruges til at kommunikere med. Det gælder også på lørdag, hvor Samsung Galaxy S6 Edge kommer til landet. Omend der nok ikke bliver tale om en rød løber, så skal du vide, at der venter morgenmad og kaffe til de første 100, der kigger forbi for at se det nye vidunder. Og du er inviteret.

Vigtig info

Vigtig info

Det hele foregår i 3 huset på Vimmelskaftet 35 i København. Morgenmad og kaffe – er det det? På ingen måde. Du får noget godt i ørene og måske sågar at se på, da DJ og modellen Emma Leth vil spille musik, og når nu vi er ved musikken, så kan du også deltage i et par herlige konkurrencer, hvor præmierne består af musikoplevelser med Suspekt og Julias Moon.

Kom tidligt. Så ses vi måske. Det hele begynder klokken 10 og fortsætter til klokken 14.

Sponsoreret af Samsung.

Flyv med på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk