Home Pindemadder Tilbageblik: Malts herrejulefrokost på Kong Hans Kælder

Tilbageblik: Malts herrejulefrokost på Kong Hans Kælder

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I sidste uge gik jeg og en række andre mænd til bords. Det gjorde vi i Kong Hans Kælder, hvor Diageo var værter ved en flot kombination af whisky-baserede cocktails, kreationer fra køkkenet og inputs om whisky fra Diageo Nordics repræsentanten Mikael Lundén. I dette indlæg får du en række fotos og en video.

Mikael og jeg - lige før gæsternes ankomst.

Mikael og jeg – lige før gæsternes ankomst.

Men hvad er det egentlig whisky kan i en cocktail? Hvis du spørger Jannick Gram, så giver han dig svaret i videoen herunder, som blev skudt lidt impulsivt, hvorfor lyden er bedst, når jeg taler og ikke når Jannick svarer. Det skulle have været omvendt, men lyt du bare med alligevel.

Vi springer direkte videre til fotografierne, som taler for sig selv.

My Pleasure Malts Kong Hans-6 My Pleasure Malts Kong Hans-11 My Pleasure Malts Kong Hans-10 My Pleasure Malts Kong Hans-9 My Pleasure Malts Kong Hans-8 My Pleasure Malts Kong Hans-7 My Pleasure Malts Kong Hans-12 My Pleasure Malts Kong Hans-13 My Pleasure Malts Kong Hans-14 My Pleasure Malts Kong Hans-15 My Pleasure Malts Kong Hans-16 My Pleasure Malts Kong Hans-17 My Pleasure Malts Kong Hans-18

Jeg har tidligere været til et whisky kom-sammen, hvor det handlede om at drikke ren whisky til mad, hvilket desværre – i min bog – på ingen måde gav mening eller fungerede. Til denne herrrejulefrokost var det ganske anderledes, da der var tale om cocktails, som var tilpasset maden – det koncept fungerede langt bedre: Bartenderen har langt flere aspekter at spille på, og den forholdsvis kraftige smag fra ren whisky bliver i stedet en mindre dominerende tilstedeværelse, som giver mening.

Foto: Emma Matell-Hyllested / Rossen & Company

My Pleasure har kælderlokale her

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

1 comment

Lars M 20. januar 2016 - 22:22

Super flotte foto’s 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk