Home Tech Den med kaffemaskinen fra SIEMENS

Den med kaffemaskinen fra SIEMENS

written by Nicolai Klingenberg 3. marts 2016
Pin It

Nu skal det handle om to herlige fænomener: Unboxing og video. Jeg har nemlig testet en kaffemaskine, der kan lidt af hvert – både i stærk og mild form og med og uden mælk. Tag barista-hatten på, kig med, og blive klogere…

Nu bliver det spændende!

Nu bliver det spændende – selvom overskriften nok har afsløret lidt…

Vi begynder med et kvikt kig på maskineriet, som du kan se herunder. Der er tale om en aldeles simpel “plug-and-brew” løsning. Du pakker sagen ud, sætter stikket i kontakten, hælder bønner i kammeret og vand i tanken, og så er du klar til espresso, kaffe, cappuchino, “latte”, latte macchiato, eller varmt vand til te.

Nok tekst – vi springer direkte videre til de levende billeder:

I øvrigt skal du vide, at du også kan bruge almindeligt “malet” kaffe til maskinen, men i noget mindre mængder. Betragt denne mulighed som en “nødløsning”, hvis lageret med bønner pludselig er tomt. Mere? Det kan du tro. I og med at maskinen har to dysser, kan du lave to kopper på en gang – og selv samme dysse-enhed er justerbar i højden.

Hele fidusen med at bruge mælk er i øvrigt såre simpel – du mokker blot det sorte sugerør direkte ned i mælkekartonen, og når du er færdig, ryger mælken på køl, mens et enkelt tryk på en renseknap klarer resten.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med SIEMENS

Du kan læse meget mere om maskinerne her

Pin It

You may also like