Home Tech Den med kaffemaskinen fra SIEMENS

Den med kaffemaskinen fra SIEMENS

by Nicolai Klingenberg

Nu skal det handle om to herlige fænomener: Unboxing og video. Jeg har nemlig testet en kaffemaskine, der kan lidt af hvert – både i stærk og mild form og med og uden mælk. Tag barista-hatten på, kig med, og blive klogere…

Nu bliver det spændende!

Nu bliver det spændende – selvom overskriften nok har afsløret lidt…

Vi begynder med et kvikt kig på maskineriet, som du kan se herunder. Der er tale om en aldeles simpel “plug-and-brew” løsning. Du pakker sagen ud, sætter stikket i kontakten, hælder bønner i kammeret og vand i tanken, og så er du klar til espresso, kaffe, cappuchino, “latte”, latte macchiato, eller varmt vand til te.

Nok tekst – vi springer direkte videre til de levende billeder:

I øvrigt skal du vide, at du også kan bruge almindeligt “malet” kaffe til maskinen, men i noget mindre mængder. Betragt denne mulighed som en “nødløsning”, hvis lageret med bønner pludselig er tomt. Mere? Det kan du tro. I og med at maskinen har to dysser, kan du lave to kopper på en gang – og selv samme dysse-enhed er justerbar i højden.

Hele fidusen med at bruge mælk er i øvrigt såre simpel – du mokker blot det sorte sugerør direkte ned i mælkekartonen, og når du er færdig, ryger mælken på køl, mens et enkelt tryk på en renseknap klarer resten.

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med SIEMENS

Du kan læse meget mere om maskinerne her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk