Home Pindemadder En flot anbefaling – Gasoline Grill

En flot anbefaling – Gasoline Grill

by Nicolai Klingenberg

Hvis du har spadseret rundt i indre Købehavn, så har du ganske givet passeret Landgreven. Den lille stik vej, som byder på lidt bænke, brosten, restauranter og vist nok også et underjordisk parkeringsanlæg. Der har sågar ligget en tankstation på Landgreven. Og den tankstation er ikke helt uvæsentlig for denne skrivelse. Mangler vi flere burgerbarer i København? Næppe. Men vi har manglet Gasoline Grill.

Det er der, det sker.

Det er der, det sker.

Tilbage i 2013 kom tankstationen faktisk med på et billede i ugen, der gik. Det skyldtes at jeg spiste på Pluto. I 2015 var tanken blevet til en donut-shop. Frisk tiltag – men det gik vist ikke.

Pluto

Anno 2013

En nedlagt butik er blevet til et nyt koncept

Anno 2015

Nå. Vi skriver 2016 nu, og jeg skal ingenlunde prale af at have “fundet” Gasoline Grill. Men nu har jeg – omsider – været forbi, og jeg vil gerne have lov til at anbefale stedet. Til dig. Fordi stedets burger er blandt de bedste, jeg har indtaget i det sidste år.

Noter dig endelig, at dette meget vel kunne være en af de bedste burgere i hovedstaden

Noter dig endelig, at dette meget vel kunne være en af de bedste burgere i hovedstaden

Hele konceptet er såre simpelt: Et lille skur, et lille udvalg og åbent til der er udsolgt. Mindst lige så væsentligt er råvarerne. Kødet er – som jeg husker det – hakket på dagen og økologisk. Jeg vil skyde på, at der er tale om en ok fedtmængde, for det giver smag. Og bøffen var virkelig lækker, saftig, frisk og med god, god smag.

Mere kræver det ikke

Mere kræver det ikke

Bollen ser lidt voldsom ud, men den er luftig. Glem alt om de der sesampyntede, knastørre sager, og forvent i stedet en mere luftig bolle, som dog også byder på smag. Lidt sødlig mindes jeg.

En til mig, og en til Amalie

En til mig, og en til Amalie

Prisen for en cheeseburger ligger på 75 kroner. Du skal tage burgeren med dig eller håbe på, at vejret tillader en udespisning, hvis der er plads. Jeg vil nok mene, at du skal være forberedt på kø. Det vil du til gengæld have fuld forståelse for, når du har smagt en af Gasoline Grill kreationerne. I øvrigt kunne jeg se, at gutterne bag stegepladen også rumsterede med et svampemix af en art, som du kan få smidt på din burger. Det vil jeg overveje næste gang.

Ganske simpelt

Ganske simpelt

Du finder Gasoline Grill på Landgreven nummer 10.

Og My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk