Home PindemadderBobler Block – et drønfrækt rullebord, som ret beset bør anvendes til spirituosa

Block – et drønfrækt rullebord, som ret beset bør anvendes til spirituosa

by Nicolai Klingenberg

Hvad er det, der er 64 centimeter højt, 35 centimeter bredt og vejer 8,8 kilo? Sikkert en del, men i dette tilfæde er det Block fra Normann- Copenhagen. Sikke en nyhed! Slet ikke! Hvorfor ikke? Fordi det oprindeligt blev lanceret i 2012. Nå, for den. Men der skulle altså gå syv år og et nyhedsbrev, før jeg for alvor fik øjnene op for sagerne.

Et rullende fest-køretøj!

Normann hyrede designeren Simon Legald – som også har designet andre løjer for biksen – til at skabe Block. Det har gjort ved hjælp af asketræ, stål, gummi og lidt fikse samlinger, der gør det nemt for køberen at samle vogntøjet.

Simon Legald (på sort baggrund hvis du skulle være i tvivl)

Det kræver ikke den store fantasi at forstå, at bordet med lethed også kan tjen andre formål, men jeg er ikke sikker på, at du måske var klar over, at rengøringen af bordet med lethed ordnes med en fugtig klud.

All right – det tager sig også godt ud som arbejdsbord

Hver hylde tåler i øvrigt en belastning på ti kilogram, og du skal aldrig være ræd for, at hjulene hverken punkterer eller bliver let flade.

Med lampet på

Og som køkkenremedie

Hvis du er blevet lettere tummelumsk over de forskellige fotos, så kan det skyldes variationsudbudet, som ligger på syv farver. Måske der kommer flere til med tiden. Jeg kunne for eksempel fint tænke mig et mørkere stel og nogle hjul med – eller af – noget messing af en art.

Bordet er endnu ikke i stand til at begå sig op trapper

 

Prisen ligger på 1.699 kroner, og dit rulle-køkken-side-senge-hvad-som-helst-bord fås altså hos Normann Copenhagen.

Du får My Pleasure her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk