Home Ure Event-tid: Stenstrup, Zenith og Range Rover støver den danske urbranche af i august

Event-tid: Stenstrup, Zenith og Range Rover støver den danske urbranche af i august

by Nicolai Klingenberg

Er det ikke længe siden, der har været et interessant event i spil? Jo, det skal nok passe. Derfor er det en fornøjelse at invitere til et sådant. Det sker på vegne af to nye gutter i urbranchen. De hedder Lasse og Peter, og de har overtaget ur-forretningen Stenstrup, og selvom jeg ikke har truffet gutterne endnu, er det en fornøjelse at se nye initiativer…

En halv-hemmelig matrikel, hvor der snart løber et event af stablen. Og du kan komme med…

Du har faktisk mulighed for at komme med til et af deres events, som løber af stablen i København torsdag den 10. august, hvor Stenstrup disker op med mad, Zenith ure, sjusser og flotte køretøjer fra Range Rover.

Lasse og Peter – I er de nye ejere af Stenstrup. Hvad kan vi forvente at se fra jer fremadrettet?
– Man kan for vente en masse nye tiltag – for eksempel en ny hjemmeside, en introduktion af nye brands, men Stenstrup vil også være at finde med aktive profiler på diverse medier såsom Facebook og Instagram…

Men noget helt andet – og nyt – er, at man vil komme til at se os diske op med flere events og branding-fremstød på forskellige natklubber rundt om i landet. Vi synes, vores branche er meget “støvet” – og branchen trænger i den grad til et frisk pust, og det har vi altså i sinde at gøre noget ved. Det skal ikke kun være flot og elegant at gå med ur i dag – det skal være cool at gå med ur i dag!

Fra Parc Fermé

Hvad sidder der i øvrigt på jeres håndled netop nu?
– Lige i dag har jeg – Lasse – valgt at aflæse tiden på et TAG Heuer Carrera Heuer 01 Skeleton, mens Peter har valgt sit Zenith El Primero 1969 Limited Edition.

Peter

Lasse

Eventen her er lige om hjørnet – hvorfor bliver det en absolut alle tiders aften?
– Eventet er den 10. august, og vi mener selv, at det bliver noget, man ikke har set før. For eksempel er det første gang i Danmark, at Zenith og Range Rover holder event sammen. Rent konkret betyder det, at man får lov til at se alle årets nyheder fra Zenith samt den relancerede DEFY-serie, og der vil være rig mulighed for både at se, røre og prøve en række eksklusive ure. Og så åbner Range Rover dørene til en række flotte modeller – nøglerne beholder de dog, da der er alkoholservering. 

Fra Parc Fermé


VIL DU MED TIL EVENTEN?
Aftenen foregår hos PARC FERMÉ, på Adelgade 11, i  København K. Der vil være fri bar og mad fra klokken 17:00 til 22:00, og efter kl. 22:00 går turen til Sommerklubben, hvor vores VIP gæster har fri adgangen. Transporten har Stenstrup i øvrigt også sørget for… Du tilmelder dig via e-posten LP@Stenstrupjuveler.dk – bemærk, at tilmeldingen er bindende og først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse.

Det meste af essensen

Du finder My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk