Home Ure Event-tid: 157 års TAG Heuer historie med biler fly og feel-good

Event-tid: 157 års TAG Heuer historie med biler fly og feel-good

by Nicolai Klingenberg

Hvis du bare har den mindste interesse i historisk mekanik, ure, biler og fly, så skal du sætte et elegant og vigtigt kryds i kalenderen den 7. oktober 2017, hvor TAG Heuer slår dørene op for en flot udstilling, der – blandt andet – omhandler firmaets historie, milepæle, engagement i motorsport og Autavia-modellerne.

Så går det løs omlidt…

Det lyder mægtigt ikke? Det tror jeg også, det bliver, og du går også lejlighed til at tale med Peter Møller og Kristian Haagen, som henholdsvis er passioneret samler af Autavia-modellerne, men Kristian Haagen mildest talt er velbevandret i alt, hvad der har med armbåndsure at gøre, og han deler gerne ud af viden og anekdoter.

Mikro-mekanik gøres klar til

All right – TAG Heuer har også åbnet den hemmelige kasse med ure fra deres eget museum i Schweiz, hvilket gør udbudet af ure aldeles interessant og unikt. Du kan blandt andet opleve sjældne udgaver af legendariske TAG Heuer Monaco og Carrera modeller.

Legendarisk Monaco-model

Som prikken over i’et har det danske TAG Heuer hold fået en række eksklusive billeder til matriklen, som matcher urene, når det kommer til årgange og fascinationsfaktorer.

Jack Heuer omkring år 1970. Han er grundlæggerens oldebarn og er i år 85 år. Jack har desuden været CEO for firmaet og på billedet bærer han vistnok et Carrera…

Udstillingen finder sted i i Pakhus 11 på Østerbro i København den 7. oktober, og det koster under 60 kroner at deltage.

Heuer-Leonidas S.A. i byen Bienne anno 1968.

Book dine billetter her

My Pleasure <> Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk