Home Tech Nest Protect røgalarm – nydeligt design til en sikker tilværelse

Nest Protect røgalarm – nydeligt design til en sikker tilværelse

by Nicolai Klingenberg

Lev vel med en Nest Protect røgalarm

Her skal vi omkring en livsvigtig elektronisk anordning, som også kan betegnes som en gadget. I bund og grund håber jeg, at den aldrig vil give alvorlig lyd fra sig, men måtte det alligevel ske, så er du vældig godt stillet. I denne reklame, handler det nemlig om en Nest Protect røgalarm.

Nest Protect røgalarm

Så skal den bare op – lige der i hjørnet. Tag vel imod Nest Protect røgalarm

Indrømmet. En traditionel røgalarm er ingenlunde nogen frækkert at se på, men netop det faktum kan måske have været devisen for Nest, som står bag dagens nyhed; Nest Protect. Jeg fik til opgave at teste og formidle lidt information om apparaturet, og selvom mit røgalarms-repetoire tæller en tre-fire modeller, så vil jeg gerne garantere dig, at sagen her er den nydeligste af dem alle. Og så kan den mere end de andre.

skruetrækker

Så skal handyman kundskaberne findes frem. De burde være til at finde!

Jaså? Det kan du tro For eksempel giver Nest Protect ikke kun lyd fra sig, hvis der er tale om røg – men også hvis der måtte være kulilte udslip. Og måtte du have for vane at tage damphede styrtebade og dernæst åbne døren, så kan alarmen skelne mellem røg – og damp.

røgalarm

Den er da ganske nydelig!

Dernæst er sagen “intelligent” – du kobler den til dit netværk, den tester sig selv (400 gange i døgnet), og den kan samspille med din smartphone, således du får notifikationer på denne, hvis der måtte være noget under opsejling i hjemmet. Der medfølger batterier – og fire skruer. Er den nem at sætte op? Det lover jeg dig. Jeg monterede den direkte i loftet – uden brug af boremaskine.

loftalarm

I loftet.

Når du tilslutter din Nest Protect røglarm, begynder en venlig dame at guide dig – har du hang til norske kvindestemmer, kan du i øvrigt vælge, at have alarmen med norsk sprog, og selvom der ikke er tale om en højtaler, så er lyden virkelig fin – ingen skratten. Og dermed er der ikke sjusket med (lyd)kvaliteten. Røgalarmen tester sig selv og sikrer, at alt er, som det skal være, og via app’en synkroniseres hele molevitten.

nest protect røgalarm

Alt er godt!

Er der andre fine features? Det kan du tro – jeg vil særdeles gerne fremhæve det faktum, at din Nest Protect røgalarm ydermere fornemmer dig, når du kommer spankulerende i et området omkring den, når det er mørkt – det gør, at den lyser op, så du kan orientere dig bedre, hvis du for eksempel skal på natbesøg på wc’et for at vaske hænder eller tilse dit sovende barn, der måtte give lyd fra sig.

nest protect

I gangen…

Men hvor kan du så få den? Det kan du hos Ørsted, der er et mægtigt energiselskab, som tænker grønt. Ørsted har samlet en række flotte produkter – herunder Nest Protect – i deres online forretning Energishoppen.dk, som du kan handle her

Mere tech på My Pleasure her

F A C E B O O K

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk