Home Rejser Et kort, men flot ophold på Hotel MJ’s i Malmø

Et kort, men flot ophold på Hotel MJ’s i Malmø

by Nicolai Klingenberg

Hejsan – et besøg på Hotel MJ’s i Malmø

Her sætter vi kursen mod øst, hvor forårssolen ventede i det nok så eksotiske Malmø. Det var dog ikke solen, der blev set mest til, men i stedet en herlig oplevelse i godt, godt selskab. Rammerne var det forholdsvis nyåbnede Hotel Mj’s. Du kommer med indenfor i denne skrivelse.

Hotel MJ's Malmø

Sikke en væg!

Hvad stiller man op, hvis man gerne vil gøre det lidt anderledes, når man driver et hotel? Spørger du Hotel MJ’s, så vil de angiveligt pege på det faktum, at stedet har fået en trivselsminister, som fint kan tage vare på dig og dine ønsker. Både i og udenfor hotellet. Dernæst har man strøet om sig med flotte rekvisitter, som både tæller flamingoer og en mægtig mængde botanik.

Resultatet? En kåring som årets bar i Malmø.

Det er på ingen vis noget nyt faktum, at man har for vane at hænge ud i hotelbarer, hvis de altså har noget godt at byde på. Og er det godt nok, så kan hotellet fint forvente gæster, som bor fast i nærheden. Dermed opstår der et herligt trivselsrum, som er en blanding af lokale og tilrejsende.

Hotel MJ's Malmø

Mäster Johan er i øvrigt, hvad MJ står for. Her er vi på en af gangene ved værelserne.

Trivselsministeren hedder i øvrigt Hedda Wenster, og hun arbejder sammen med kokken Frida Nilsson, som kokkererer med lokale råvarer og en inspiration fra Middelhavet – under vort besøg betød det blandt andet en flot portion kål, som i den grad overraskede. Positivt.

Hotel MJ's Malmø

Baren

Det var dog ikke en decideret “anmeldelsestur”, som jeg og en række andre var inviteret med på. Vi fik faktisk vores egen afdelingen, hvor grøntsagerne flød, vinen ditto og musikken var med til at sætte stemningen. Vi befandt os i en sand oase. Så er det sagt.

Hotel MJ's Malmø

En del af holdet!

Og netop oase momentet findes fleres steder på hotellet – for eksempel indtager du din morgenmad i en atriumlignende gård, som var flot udstyret med kravlende planter og lys fra oven.

Hotel MJ's Malmø

Morgen-kom-sammen

I øvrigt var vort værelse en sand fornøjelse af talrige kvadratmeter med både sofaarrangement, enorm seng, lidt ung kunst på væggene (fotos i ramme i hvert fald) samt et okey-dokey baderum med karbad. Vi sov mægtigt, og morgendagen blev sat i gang med en fortræffelig morgenbuffet.

Hotel MJ's Malmø

Bredt sovende

Hotel MJ's Malmø

Foto i ramme og skrivebord

Hotel MJ's Malmø

Med mulighed for styrtebad i karbad

Hotel MJ's Malmø

Det bløde-røde hjørne

Skal du til Malmø? Alle tiders. Smut forbi Hotel MJ’s – uanset om du overnatter der eller ej. Jeg vil love dig, at du vil føle dig velkommen.

Hotellet ligger centralt og kun med tre minutters gågang til “stationen”. Dermed kan du tage toget tur-retur, omend det fint kan lade sig gøre at tage bilen. Arvid Laban Falk er ikke blot hoteldirektøren for det hele, men også vinderen af prisen “Årets nöjesförbätrare”, som frit oversat betyder “Årets forlystelses-forbedrer”

Hotel MJ's Malmø

En dansk-lokal besøger baren…

I første omgang kan du besøge hotellet på Internettet her

Flere rejseoplevelser på My-Pleasure.dk her
Facebook? Alle tiders. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk