Home Pindemadder En film om et stykke dansk kulturhistorie med krudt, pølser og brød

En film om et stykke dansk kulturhistorie med krudt, pølser og brød

by Nicolai Klingenberg

Jeg er ganske begejstret for de danske pølsevogne, og den kultur, der er forbundet med disse. Jeg frekventerer jævnligt de rullende såvel som fastforankrede traktørsteder, da stemningen er særlig og spisen kvikt serveret. Det er jeg ikke den eneste, der synes…

Tag nu bare denne film, som jeg faldt over. Den er lavet af en gruppe film- og TV-studerende og klippet sammen af Anna Clara Ingemann, som herefter har lagt den “ud”.  Den handler blandt andet om om Harry’s Place og Helle, som jobber der.

Det er her, det sker…

Helle arbejder hos Harry’s Place – jeg kunne faktisk fint tænke mig at læse hendes erindringer en dag, så den opfordring er hermed givet videre.

Helle

Men nok ord – vi skal se den stemningfuldevideo, som jeg faldt pladask for – notér dig endelig baggrundsmusik, stemninger og ord. 

Anna Clara Ingemann, som har klippet filmen, fortæller følgende:

Vi valgte Harrys Place, fordi det er et så fint et sted! Det er et lille helle i vores travle hverdag, og der findes den helt unikke pølsejargon, som er svær at beskrive, men som vi alle sammen kender. Målet var egentligt meget enkelt: At vise omverdenen en fin, lille fortælling om et sted, hvor nærværet stadig findes, og hvor alle er velkomne. Og ikke mindst minde om, at pølsen aldrig går af mode!

Dialog, spise og stående kultur

Der er mere spiseligt på My-Pleasure.dk her

Og her er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk