Home Rejser Four Seasons private jet – til dig der er træt at traditionel boarding

Four Seasons private jet – til dig der er træt at traditionel boarding

by Nicolai Klingenberg

Four Seasons private jet – når folkeflyvninger ikke er en option

Der er godt nyt til dig, der er træt af priority køer, business eller sågar first class. Det der med at flyve offentligt kan tilsyneladende være en fattig oplevelse for nogen, men der findes en løsning, som går i luften om to år, og den løsning hedder Four Seasons private jet…

Four Seasons private jet

Så er vi lettet…

Faktisk er det ikke første gang, at Four Seasons har slået sig på eventyr i luften, da firmaet i 2015 præsenterede deres første privatfly, men nu er der nyt igen. Four Season har nemlig taget udgangspunkt i en Airbus A321neo, som vanligvis rummer plads til 244 sæder. Men ikke med Four Seasons private jet – her er der plads til 48 sæder.

Four Seasons private jet

Kabine-liv…

Forvent dermed plads til den største del af familien eller blot en vennetur, når det skal være ekstra komfortabelt at rejse. De 48 sæder kan selvsagt lægges helt ned, så du får en soloseng på to meter. Interiøret loves i øvrigt at være aldeles gennemført – du får læder, påklædningsværelse og masser af underholdningsmuligheder.

Plads til det meste…

Slumretid på to meter

Træt af flymad? Forståeligt. Og læskedrik på dåse? All right. Det nye fly får sin egen bartender ombord, og der kan diskes op med vine, du måske hidtil kun har drømt om. Egen kok? Naturligvis.

Four Seasons private jet

“Kommer du tit her…?”

Skal du friskes op, så er der en medrejsende spa-terapeut, som kan få krop, hud og sind på højkant. Det er faktisk et flyvende luksushotel, og du kan sågar få arrangeret en workshop ombord, som guider dig til den bedst, mulige oplevelse på din slutdestination. Er det too much det hele? Næsten. Men det tyder på at være absolut gennemført.

Four Seasons private jet

“Jeg må nette mig…”

Vi snupper en film

Du kan læse mere om det nye transportmiddel hos Four Seasons her

Er du mere til en Ritz Carlton oplevelse på vandet, kan du blive klogere her

Ritz Carlton stikker til søs i 2019 med tre nye luksuriøse yachts

 

HER ER FACEBOOK & MY-PLEASURE.DK

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk