Home Pindemadder LYN-NYT: Mash Rungsted Havn inviterer til skaldyrsvirak

LYN-NYT: Mash Rungsted Havn inviterer til skaldyrsvirak

by Nicolai Klingenberg

Til bords hos Mash Rungsted Havn

Er du begejstret for havets lækkerier? Så er der ganske kort tid til, at du skal stikke fusserne i de klunkebundne sejlersko, smide en pullover over skuldrene og tage et smut til Mash Rungsted Havn. I perioden torsdag den 22. august og frem til søndag den 25. august, serveres der nemlig skaldyrsfade….

Mash Rungsted Havn

Således vil det se ud…

Betragt tiltaget som en flot afstikker fra dagligdagens trummerum og gængse spise, og glæd dig til et flot setup, som består af østers, canadisk hummer, gambas (Mash selv skriver grambas, men det må være en fejl), jomfruhummer, kongekrabbe, pil-selv-rejer og blåmuslinger.

Tiltaget kan bestilles til frokost eller aften – måske endda begge dele, hvis du er aldeles hav-hungry. Hele molevitten servedes med hertilhørende brød, smør, hjemmelavet mayo og grillet citron. Prisen lyder på 1.198 kroner for to personer samt et mindre billetgebyr.

Mash Rungsted Havn

“Skål – du ser sgu også så godt ud…”

Som en servicemeddelelse kan jeg oplyse, at du kan booke dit bord lige her

Der er mere spiseligt på My-Plesasure.dk her

 

Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.