Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del III

Karismatiske mænd – del III

by Nicolai Klingenberg

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer tre er Christian Friis Johansen. Læs herunder, hvad manden, der har lavet magasiner i mere end en håndfuld år har på hjerte, når det kommer til det gode liv. I øjeblikket er Christian mere end aktuel med sine udgivelser af landets nyeste luksusmagasin, Luxury Aficionados, der er ganske gratis.

*Jeg kan godt lide at spise på restaurant Kong Hans Kælder, fordi køkkenchef Thomas Rode Andersen og sommelier Thilde Maarbjerg er det ultimative team, som aldrig har skuffet mig.

*Mit ur er blandt andre et Rolex Submariner 16613, og det købte jeg, det første år jeg havde en årsindkomst over en million kroner.

*Immateriel luksus i min verden er tid med mine børn.

*Jeg drømmer om at eje en Azimut Yacht.

Initiativtager til og chefredaktør på landets største luksusmagasin Luxury Aficionados, Christian Friis Johansen.

*En rigtig mand kan altid betale sine regninger.

*En hver mand bør anskaffe sig et kontor/bibliotek hjemme, hvor han kan være sig selv.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver jordskokkesuppe med pastinakchips.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til et godt fransk glas rødvin, eller en gin/tonic.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden at have givet mine døtre et kys og et kram.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da solen kom til Danmark i marts måned, og alle troede vi ville få en varm sommer. Alle blev så glade efter fire måneder i dybfryseren – kortvarigt dog.

Læs mere om Friis’ magasin her.

You may also like

3 comments

Mads Windeballe 13. juni 2010 - 23:25

En rigtig mand kan altid: Betale sine regninger”.
Hvor er det bare fedt sagt..
COOL DUDE!!!!!!
Mere med ham 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 14. juni 2010 - 13:13

🙂 Godt at høre Mads – du kan følge hans laden og gøren i magasinet. Det holder hele vejen.

Reply
Mads Windeballe 14. juni 2010 - 13:19

Det vil jeg helt sikkert læse nærmere 😀

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk