Home Pindemadder Snapshots fra forårsfest og fernisering

Snapshots fra forårsfest og fernisering

by Nicolai Klingenberg

Fredag. Tidlig halvsen eftermiddag eller tidlig aften om man vil. På adressen Frederiksholms Kanal 4 i den indre del af hovedstaden slog galleriernes enfant terrible a.k.a. Morten Poulsen døre og underetage op for venner af galleriet og kunstinteresserede individer. Årsagen var ikke blot forårsfornemmelser, lune temperaturer og kølige sponsorpils, men så sandelig en ny udstilling med Smike Käszner, der løber frem til 6. maj.

Grolsch og Poulsen i fornuftig tosomhed…

Gæster, beskuere og potentielle købere på udkig…

Tørstslukkere på bord med hvid dug.

Jeg har tidligere samarbejdet med fotografen Jon Norddahl, som også er involveret i Smikes udstilling. Smike fik en ide om at bringe religiøse budskaber sammen med mad, som så blev forevigtet på fotografier, som Nordahl har skudt. Her er pasta med ketchup og kæk 3-stjernet salami med “remo”.

Ide: Smike. Foto: Jon Norddahl – se flere skud på www.jonnorddahl.dk

Terroristsvin til venstre – skabt af Smike.

Mand: Morten Poulsen. Signatur: Smike Käszner

Kunst i form af lag på lag med tekst og spørgsmål. Smike kreation i øvrigt.

Skifteunderlag med anstrengt mand – skabt af Javier Aguilera

Bind mig, elsk mig, køb mig? Javier Aguilera står bag hende.

Og den fortsætter helt frem til 6. maj. I år.

Læs mere om udstillingen, kunstnerne og galleriet på www.gallerypoulsen.com

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk